- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.341
Bi kere hakkaniyetli konuşalım senin hayatını ben merak etmedim sen kendi isteğinle bana zorla anlattinMerakli Mazef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi kere hakkaniyetli konuşalım senin hayatını ben merak etmedim sen kendi isteğinle bana zorla anlattinMerakli Mazef
Vay demek sende mazefin merak cemberinden gectin ha gecmis olsun kuzumkiz ben soru sormayi pek becerememistersen sen anlatirsin:)Mazef benimde seceremi doktu canimcim ama senin sorun varsa cevaplarim.
Gecen kv bi tarif getirmisti. Ama evde pek sevilmedi. Bildigin kek. Bende araya gitmesin diye puding yaptimda. Onla toplar yapacam karistiripOoo tatliiserbetlimi sutlumueline saglik hamarat kadin masallah..
Abla cok kotusun
Hepiniz bi tanesiniz:)Tabi tabi
Nanelilililimon sen ona kocisin nasıl diye sor gerisini o anlatıyor zaten merak etmeVay demek sende mazefin merak cemberinden gectin ha gecmis olsun kuzumkiz ben soru sormayi pek becerememistersen sen anlatirsin:)
Oda iyiylmis eline saglik canimGecen kv bi tarif getirmisti. Ama evde pek sevilmedi. Bildigin kek. Bende araya gitmesin diye puding yaptimda. Onla toplar yapacam karistirip
Noldu prenses:)
Anlatsin kiz ne olacak surda iki dertlesiriz isteNanelilililimon sen ona kocisin nasıl diye sor gerisini o anlatıyor zaten merak etme
Sende oyle yapince senden cesaret aldimBi kere hakkaniyetli konuşalım senin hayatını ben merak etmedim sen kendi isteğinle bana zorla anlattin
Cekirdegi bitti simdi tirnak citliyoNoldu prenses:)
TeskurOda iyiylmis eline saglik canim
Buraya yazmaktan yapabilirsem veririmEfendiler gotursun senitatlidan bana da bi parca ver kizz
Çekirdek bağımlılığından o hale geldik malesefCekirdegi bitti simdi tirnak citliyo
Haklisin ablam dogruÇekirdek bağımlılığından o hale geldik malesef
Eki Görüntüle 1776586
Caylar sogmadan buyurun kizlar
Amaan ziyafete konduk.Yaşasın