- 22 Temmuz 2014
- 30.029
- 28.249
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #12.861
kpss calışıyorum canım temmuza kadar çok yoğunum sonra buralardauım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kpss calışıyorum canım temmuza kadar çok yoğunum sonra buralardauım
Ooooo kimleri görüyorum
Evet ama iste profilimde görürsün. Basimdan kötü seyler geciyor buaralar. Bugün mamografiye giriyorum. Süpeli kitle gördü doktor dua istiyecem yine sizden :)Ooooo kimleri görüyorum
Buralar ıssız, buralar viran oldu:))Kizlar nasilsiniz kanadali35 naneelimoonn @JustHoldMe Mazef Adelheid @lingen etiketlere devam edecem hepsi birden olmuyor :) kisaca hrpiniz nssilsiniz?
Iyiz biz sen nasilsin nasil giyo Hersey yolundadir umarimKizlar nasilsiniz kanadali35 naneelimoonn @JustHoldMe Mazef Adelheid @lingen etiketlere devam edecem hepsi birden olmuyor :) kisaca hrpiniz nssilsiniz?
Iyiz biz sen nasilsin nasil giyo Hersey yolundadir umarim
Buralar ıssız, buralar viran oldu:))
Mrb burda gurbetcilermi var :)
Himm :)) anladim.. nerelerdesinz
Evet ve kendini gutbette hisseden ve hissetmeyen ve gurbetle alakasi olmayanlarin da yeri ( )
sen nerdesin canim?? kimse olmayinca bakilmiyorki herkes isinde gücünde olmali.
insallah temiz cikar canim. gecmis olsun, kendini SIKMA olurmu?Evet ama iste profilimde görürsün. Basimdan kötü seyler geciyor buaralar. Bugün mamografiye giriyorum. Süpeli kitle gördü doktor dua istiyecem yine sizden :)
Himm :)) anladim.. nerelerdesinz
insallah temiz cikar canim. gecmis olsun, kendini SIKMA olurmu?
Cook gecmis olsun insallah kotu bisey cikmaz,iyi haberler verirsinBen Almanya
Sag ol canim. Yine yarin randevum var kemdi doktorum da insallah iyi bir seyler der
Cok tesekkürler. Burasi bana cok iyi geldi bu sürecte. Korkulacak bir sey yok dedi. 6 ayda bir kontrol edecekler o kadar.Cook gecmis olsun insallah kotu bisey cikmaz,iyi haberler verirsin
Iyi Hadi gozun aydin .cook sevindimCok tesekkürler. Burasi bana cok iyi geldi bu sürecte. Korkulacak bir sey yok dedi. 6 ayda bir kontrol edecekler o kadar.
hade gozun aydin , Allah dert verip , derman aratmasin.Cok tesekkürler. Burasi bana cok iyi geldi bu sürecte. Korkulacak bir sey yok dedi. 6 ayda bir kontrol edecekler o kadar.
Amin hepimizi cocuklarimiza bagislasinhade gozun aydin , Allah dert verip , derman aratmasin.
cok gecmis olsun tekrar
Huhu geldim. Demli bir cay alayim. Ince bellideSlm herkese huhu nerdesiniz ? Buyrun gelin cayimi icin artik buralar benden sorulur
Hosgeldin, nasilsin ? Benim gibi beli kalin bardaktan versem olurmuHuhu geldim. Demli bir cay alayim. Ince bellide