GURBETCiLER DURAGI:)

Mazo bu kuzum bellimi olur

Saka bi yana bende merak ettim simdi niye ugramiyor acaba umarim iyidir
Sen ne yapiyosun kanka gece kusu oldun iyice he
Bakıyordur da yazamıyordur bence, ay napim ben uyukluyorum aslında sabah çok erken kalktım. Akşam erken yatayım diye.şansa da adam geç geldi bu akşam.yatsam uykum bölünecekti die uyumadım. Zıbaraceyim kendimi oyalıyorum sen napirsin?

Cevabınız için teşekkür ederim 1100 euro bana az geliyor açıkçası.Kenara birşeyler atamayacağız vs bilemiyorum

1100euro bencede az hersey cok pahali naneelimoonn tuzu kuru galiba iki kisi calismasi sart. Siz calisiyomusunuz
Yavru kusum maas ortada ayagini yorganina gore uzatirsa insan pek tabiki gecinebilir bide ustune yardim cocuk parasi eklenirse de 2000 ni bulur yani:)
Elbette hayat cok pahali kuzum millet asgari ucretle 1200 le geciniyor ha rahat etmek icin iki kisi calismak sart yani haklisin

Yok yavrucum bende erken yatmak nerdeegec yatip erken kalkiyorum oyle alismisim bazen hadi erken yatayim diyorum yooğ gelmiyor uykum
Ne yapam kanka saga sola kosturuyorum iste:))

1100euro bencede az hersey cok pahali naneelimoonn tuzu kuru galiba iki kisi calismasi sart. Siz calisiyomusunuz
Merhaba biz üç aydır Belçikadayız ,4.5 yaşında bir kızım var.Ben iki hafta önce dil kursuna başladım.Nt2 1.1 superintensive 3 ekimde bitiyor.Dil bilmiyorum ve çalışmam çok zor.Bu yıl dili biraz öğrenip seneye çalışmak istiyorum.2000 euro maaş olarak iyi deniliyor fakat Türkiyedeki standardın aynısı bizimki şuan.Bir artısını göremedim.Arada ki fark Türkiyede kredi kartı ile alıyorduk burada ise peşin.

Benim bir kızım var canım.Yardım konusunu pek bilmiyorum.Haftaya registration yapacağız sanırım bir yıl yardım almayacağımıza dair bir evrak imzalatıyorlarmış

Benim bir kızım var canım.Yardım konusunu pek bilmiyorum.Haftaya registration yapacağız sanırım bir yıl yardım almayacağımıza dair bir evrak imzalatıyorlarmış
Belcikada duyduguma gore cocuk parasi baya iyi imis, Hollanda bu konuda super geride , ve millet bu acik aranin neden kaynaklandigini bilmiyor.
bence nanelimon onu kastetti, basvuru yaptinizmi?
Belcikanin neresinde oturuyorsunuz?

Belcikada duyduguma gore cocuk parasi baya iyi imis, Hollanda bu konuda super geride , ve millet bu acik aranin neden kaynaklandigini bilmiyor.
bence nanelimon onu kastetti, basvuru yaptinizmi?
Belcikanin neresinde oturuyorsunuz?
Aynen kuzum bende duymustum baya iyi para veriyolarmis orda yardim olarak,fransa da dusun cocuk basina 180 oda hem bakim hemde cocugun kendinsine kii buda yas ilerledikce azaliyor bide. Bir surude sarti surtu var oyle kolayda degil yardim almak,memnun oldugum bi tarafi varki kirana da yardim ediyorlar mesela benim kiram 850 euro ben 300 euro veriyorum ayda tabi bu kac cocugun olduguna gore de degisiyor..

sen baya uygun yasiyorsun ozaman tatlim , 300 euro mu? burda yok oyle, ayrica bizim morgage (dogru mu yazdim bilmiyorum) usulu odedigimiz icin, ayda ev icin cok oduyoruz, cocuk yardimi burda 3 ayda bir , hic dokunmazsak TR icin bilet parasi oluyor ki her senede gelemiyoruz izine Belcika yapi olarak Hollandadan geride (kanimca) ama vatandasini daha iyi dusunuyor , kayiriyor . bura bizi yidi,yidi!!!

Aynen iste bu yuzden diyorum normalde fransayi pinti bilirler:))
Biz burda daha uygun yasayabiliyosak belcika sartlari daha uygundur diye dusunuyorum (yinede tabi yasayan daha iyi bilirde)
3 ayda birmi?valla o zaman hollanda pintiymis:))
Burda her ay yatiyor cocuk parasi kira yardimi,desene halimize bin sukur valla..

pintininde pintisi, ama hic orali olmuyorlar, zaten milletide tepkisiz, anca burunlarini baskalarinin islerine sokmaya meraklilar. ( 3 ayda evet, belcika ayda oduyor, sanirim almanyada oyle ) oda ne ki? saglik sigortadan haberin varmi? zorunlu hemde ? ayy desme yarami. zaten gaz elektrik ayri dert,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…