- 22 Temmuz 2014
- 30.029
- 28.249
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #12.721
döndüm canım çok yoruldum memlekette ya ...Kuzuuuummm buralardayiz sen nerelerdesin dondunmu memleketten?
Yine klavyeyemi oturdun seennnnnn
23:50 ydiSaat kaç orda ya
Allah kolaylik versin kuzum:)döndüm canım çok yoruldum memlekette ya ...
sizler neler yapıyorsunuz
aynen ben de kuzumAllah kolaylik versin kuzum:)
Iyilik cok sukur hayat telasi kosturuyorum ne yapam:))
napiosun memlekette canim ? nasil geciyor vakit?memleketteyim yavru kuşlar pek bakamıyorum sizler de iyisinizdir inşallah
kiz o günü telden atamadim, internet zayif hatta bitik sayilirdi
canim , aay keske olsaydi, aha simdi 1 hafta oldu bize geleli, hepimizin gözdesi oldu. benim ufak oglan olsun, buyuk oglan olsun ikiside kediyi derin bir sevgi ile seviolar, tam sinema yaOriginalNIKITA . Kediniz hos gelmis.. Benim esim de istiyo kedi yada kopek. Mustakil ev olsa kabul ama apartmanda Istemiyorum
geldim canım memleketten evimde dinleniyorum kuzu sen nasılsın?napiosun memlekette canim ? nasil geciyor vakit?
hosgeldin tatlim, haberler varmi?geldim canım memleketten evimde dinleniyorum kuzu sen nasılsın?
canim ya, bak 3 kere denedim , yuklenilen dosya boyutu nedeni ile sunucu tarafindan islenilememektedir diyor KK.
canımı sıkanlar oldu biraz canım ama düşünmeyeceğim onları..hosgeldin tatlim, haberler varmi?
ben iyiyim, ayni devam ediyorum valla. is guc, ves. ves.
mazo niye yokki/Ahahaha bişey demedim yahu , tamam
Zaten hepiniz ayrı ayrı yok oluyorsunuz alıştımşimdi de mazo yok
düsünme... degmiyor cunku.canımı sıkanlar oldu biraz canım ama düşünmeyeceğim onları..
ay sonunda bebek için randevum var dua et kuzum
ay inşallah canım benimdüsünme... degmiyor cunku.
hade bu ay guzel bir haber gele insallah :)
Doğru söylüyorsunuz zamanla kesinlikle alışırız.Yabancılık çekmemde ki en etkili faktör dil bilmemek ve değişken iklim.Bir soru sormak istiyorum buranın standardını anlayamadım pek.Şöyle ki biz örneğin sadece eşim çalışoyor maaşı 2000euro kira,fat vs geriye 1100 euro gibi bir para kalıyor.Biz statümüzü henz resmileştirmediğimiz için çocuk parası ve diğerlerini almıyoruz.Burada rahat yaşamak için aylık gelirin nekadar olması lazım?Daha cok yeniymis evet, alisma sureci biraz sancili geciyor dogrusu ama zaman gectikce alisiyorsun artik ve benimsemeye basliyorsun hatta sevmeye bile,iste duzen oturtmak cevre edinmek bunlar buyuk etken aslinda sonrada gerisi geliyor zaten...
Sizde oraya alisamiyacaginizi dusunuyorsaniz fazla zaman kaybetmeden baska ulkeye yerlesebilirsiniz yani,dedigin gibi keske dogdugumuz buyudugumuz yerleri terk etmek zorunda kalmasak ama malesef hayat sartlari ve o zaman durum bunu gerektiriyor haliyle,ne diyelim allah cumlemizin yar ve yardimcisi olsun nerde olursak olalim insan gibi yasayabilelim insanligimizdan olmayalim en onemlisi bu aslinda...
Cok sükür canim sen ? Benim sinavim var :/ haftaico cocukla calisamiyorum haftasonu ise gidiyorumBağiciyiğ
Her ulkenin ayri sosyal hizmetleri oldugu gibi farkli yasam standartlari var tabiki ama 2000 euro da cok azimsanacak bir gelir degil,iyi para neticede kirasi +faturasi vs 1100 kaliyorsa gayette guzel gecinilir..simdi kac cocuk sayisina gore ve anne bakim yardimi yapiliyor geneli boyle degismez,kac cocugunuz var?Doğru söylüyorsunuz zamanla kesinlikle alışırız.Yabancılık çekmemde ki en etkili faktör dil bilmemek ve değişken iklim.Bir soru sormak istiyorum buranın standardını anlayamadım pek.Şöyle ki biz örneğin sadece eşim çalışoyor maaşı 2000euro kira,fat vs geriye 1100 euro gibi bir para kalıyor.Biz statümüzü henz resmileştirmediğimiz için çocuk parası ve diğerlerini almıyoruz.Burada rahat yaşamak için aylık gelirin nekadar olması lazım?
Allah kolaylik versin topragim:)Cok sükür canim sen ? Benim sinavim var :/ haftaico cocukla calisamiyorum haftasonu ise gidiyorumbiraz uykumdan kesmem lazim sen geziyor musun gezginim benim ?
Nanee burdaa burdaabilmem kibi nane gidiyor bir o . Dönüşümlü