GURBETCiLER DURAGI:)

OriginalNIKITA . Kediniz hos gelmis.. Benim esim de istiyo kedi yada kopek. Mustakil ev olsa kabul ama apartmanda Istemiyorum
canim , aay keske olsaydi, aha simdi 1 hafta oldu bize geleli, hepimizin gözdesi oldu. benim ufak oglan olsun, buyuk oglan olsun ikiside kediyi derin bir sevgi ile seviolar, tam sinema ya

Doğru söylüyorsunuz zamanla kesinlikle alışırız.Yabancılık çekmemde ki en etkili faktör dil bilmemek ve değişken iklim.Bir soru sormak istiyorum buranın standardını anlayamadım pek.Şöyle ki biz örneğin sadece eşim çalışoyor maaşı 2000euro kira,fat vs geriye 1100 euro gibi bir para kalıyor.Biz statümüzü henz resmileştirmediğimiz için çocuk parası ve diğerlerini almıyoruz.Burada rahat yaşamak için aylık gelirin nekadar olması lazım?

Her ulkenin ayri sosyal hizmetleri oldugu gibi farkli yasam standartlari var tabiki ama 2000 euro da cok azimsanacak bir gelir degil,iyi para neticede kirasi +faturasi vs 1100 kaliyorsa gayette guzel gecinilir..simdi kac cocuk sayisina gore ve anne bakim yardimi yapiliyor geneli boyle degismez,kac cocugunuz var?
Bide tabi gelirede bakiliyor ona gore yardim olarak ne kadara hakkiniz oldugu hesaplaniyor,sosyal hizmetlere basvurdugunuzda daha detayli bilgi alirsiniz:))

Cok sükür canim sen ? Benim sinavim var :/ haftaico cocukla calisamiyorum haftasonu ise gidiyorum biraz uykumdan kesmem lazim sen geziyor musun gezginim benim ?
Allah kolaylik versin topragim:)
Zor valla cocukluysan iyi organize olacan
Yok yaw cok gezemiyorum bu aralar havalar sogudu usuyom benevde takiliyorum bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…