GURBETCiLER DURAGI:)

İnanırım yavrum, ben çöpsüz üzüm akşama kadar dolanıyorum da aen ne yapasın yattımı çocuklar bari
Non stop aksama kadar
Yattilar cok sukur kanka,bide bir tek yatmayla bitse peehh yemekti,banyosuydu,ortaligi topla bulasigi hallet zaten camasir hicc bitmezz oyy oyy ben nere gidem
Yinede cok sukur be kanka rabbim baska dert vermesin
Sen ne yapan

Merhaba kuzum hosgeldin
Bende fransa'dan hollanda almanya kanada var turkey var
Belcika da illaki cikar yani benim bildigim yok ama
Ne kadar oldu belcikada bakalim?
Merhaba Ben 3 aydır Antwerpendeyim pek alışamadım açıkçası.Daha yolun başındayken ülke değiştirsek mi acaba diye düşünüyorum bazen.Keşke insan memleketini terk etmek zorunda kalmasa

Merhaba Ben 3 aydır Antwerpendeyim pek alışamadım açıkçası.Daha yolun başındayken ülke değiştirsek mi acaba diye düşünüyorum bazen.Keşke insan memleketini terk etmek zorunda kalmasa
Daha cok yeniymis evet, alisma sureci biraz sancili geciyor dogrusu ama zaman gectikce alisiyorsun artik ve benimsemeye basliyorsun hatta sevmeye bile,iste duzen oturtmak cevre edinmek bunlar buyuk etken aslinda sonrada gerisi geliyor zaten...
Sizde oraya alisamiyacaginizi dusunuyorsaniz fazla zaman kaybetmeden baska ulkeye yerlesebilirsiniz yani,dedigin gibi keske dogdugumuz buyudugumuz yerleri terk etmek zorunda kalmasak ama malesef hayat sartlari ve o zaman durum bunu gerektiriyor haliyle,ne diyelim allah cumlemizin yar ve yardimcisi olsun nerde olursak olalim insan gibi yasayabilelim insanligimizdan olmayalim en onemlisi bu aslinda...

Non stop aksama kadar
Yattilar cok sukur kanka,bide bir tek yatmayla bitse peehh yemekti,banyosuydu,ortaligi topla bulasigi hallet zaten camasir hicc bitmezz oyy oyy ben nere gidem
Yinede cok sukur be kanka rabbim baska dert vermesin
Sen ne yapan
kanka yeni gördüm bunu valla
Ay ben çok fenayım ev işleri,halim yok iki gündür. Sen napıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…