- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #12.701
Merağ etme gulum binzimezAyy tişikirlir
Kore de çikilat yollıcaktı, umarım ona benzemez
Hadi bağalımMerağ etme gulum binzimezcikilat her sekil yollanirda sigarayi nasil yolliyiciğik orasi garisik ammaa nanede care cookk bulurum bi yolunu
Nerelerdesin bobcan?Gurbetcanlar selamlar
Ooo selamm canim hosgeldin nasilsin:)Gurbetcanlar selamlar
BağiciyiğHadi bağalım
Sen daha uyumadın mı beBağiciyiğ
YooğSen daha uyumadın mı be
İnanırım yavrum, ben çöpsüz üzüm akşama kadar dolanıyorum da aen ne yapasınYooğ
Daha yeni kicimin ustune oturdum desem inanirmisin
Non stop aksama kadarİnanırım yavrum, ben çöpsüz üzüm akşama kadar dolanıyorum da aen ne yapasınyattımı çocuklar bari
Merhaba kuzum hosgeldinMerhaba ben Belçikadayım özellikle Flanders bölgesinde olan var mı aranızda?
Merhaba Ben 3 aydır Antwerpendeyim pek alışamadım açıkçası.Daha yolun başındayken ülke değiştirsek mi acaba diye düşünüyorum bazen.Keşke insan memleketini terk etmek zorunda kalmasaMerhaba kuzum hosgeldin
Bende fransa'dan hollanda almanya kanada var turkey var
Belcika da illaki cikar yani benim bildigim yok ama
Ne kadar oldu belcikada bakalim?
Daha cok yeniymis evet, alisma sureci biraz sancili geciyor dogrusu ama zaman gectikce alisiyorsun artik ve benimsemeye basliyorsun hatta sevmeye bile,iste duzen oturtmak cevre edinmek bunlar buyuk etken aslinda sonrada gerisi geliyor zaten...Merhaba Ben 3 aydır Antwerpendeyim pek alışamadım açıkçası.Daha yolun başındayken ülke değiştirsek mi acaba diye düşünüyorum bazen.Keşke insan memleketini terk etmek zorunda kalmasa
Kuzuuuummm buralardayiz sen nerelerdesin dondunmu memleketten?kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız?
kanka yeni gördüm bunu vallaNon stop aksama kadar
Yattilar cok sukur kanka,bide bir tek yatmayla bitse peehhyemekti,banyosuydu,ortaligi topla bulasigi hallet zaten camasir hicc bitmezz oyy oyy ben nere gidem
Yinede cok sukur be kanka rabbim baska dert vermesin
Sen ne yapan
Onemli degil kanka:))kanka yeni gördüm bunu valla
Ay ben çok fenayım ev işleri,halim yok iki gündür. Sen napıyosun
Saat kaç orda yaOnemli degil kanka:))
Bende kendime vakit ayirmaya calisiyorumbir yandan da uyku bastiriyor
ama direniyorum cunku yeni oturdum