GURBETCiLER DURAGI:)

:-)ayy mazo deme bana asil o kayboluyor sonrada supriz yumurtadan cikiyor:KK70:cikincada bana sariyor zaten:KK59:
Sen ne yapiyosun bakim:ıslık:
Senin kayıplara karıştığın günlerde o hep burdaydı ama naber :KK53:
Bayram telaşından sonra kendini toparlayamamıştır kesin, hatta sinirlenip daha beter dağıtmış da olabilir:eğlence:

Evimi temizledim topladım, yaylandım ne yapayım :dondurma:

Oooooo,

Hey gidi gurbetçi durağıııı:cry:

İyiyim canına kurban, sizler napıyorsunuz? Nasılsınız? Yahu kore gitmiş, noldu öyle?

Ben gittim, geldim her şey değişmiş. Özlemişim çokça:KK19:
Valla hey gidi heyy :KK14:haklisin kuzum kafasina esen geliyor iste ben bile esince geliyorum :KK48:
Bizde cookk ozledik seni tatlisim yaa:KK74:
Ya hic sorma en son turkiyeye izine gidicem demisti kore ondan bu yana ses yok :110:donmeyecem falan demis bende sonradan duydum oyle iste:KK51:
Senden ne haber bakalim:KK66:

Valla hey gidi heyy haklisin kuzum kafasina esen geliyor iste ben bile esince geliyorum
Bizde cookk ozledik seni tatlisim yaa:KK74:
Ya hic sorma en son turkiyeye izine gidicem demisti kore ondan bu yana ses yok :110:donmeyecem falan demis bende sonradan duydum oyle iste:KK51:
Senden ne haber bakalim:KK66:

Ben bi gittim, 8 ay dumandım :KK14: eheheh :KK48:

Benden de iyidir valla, aldım kahvemi, açtım laptopu girdim kütüphaneye ve açtım müzik. Buradayımmmmmmm :KK55:

Senin kayıplara karıştığın günlerde o hep burdaydı ama naber :KK53:
Bayram telaşından sonra kendini toparlayamamıştır kesin, hatta sinirlenip daha beter dağıtmış da olabilir:eğlence:

Evimi temizledim topladım, yaylandım ne yapayım :dondurma:
Hee ben yokken damliyor zaten nedense artik:KK53:sevmiyor beni mazo kanka anladim ben:cry:
Oohh ellerine saglik kanka bide mis gibi kahveni yap uzat ayaklarini :KK50:

Dogrudur kanka ihmal ettim sadicimi ben haklisin,keci gibi de inatci nasil alacaksam gonlunu onuda bilmiyorum:KK64:
Degilmi?:KK53: benimkide soru :-)afiyet olsun kankam:KK16:
Sadıcını sen daha iyi tanırsın.3 gün kıza bakmayı teklif et belki :KK53:

Bak bana bi paket sigara ver yeter mesela :KK70:

Sağol canım sana da afiyet olsun :eğlence:

Aa evett kiza bakmayi teklif edebilurum aliskinim nasilsa ha 4 ha 5:KK53:
Mesaj alinmistir aklimda bulunsun:KK45:ne marka iciyon kiz:KK48:
Mersi canim:KK15:
Slim sigara içiyorum kanka , hd hariç . Çek çek bişey anlamıyosun ondan, yesen daha iyi :KK70:
Ama export severim , malboro touch olabilir:KK30:
Yollaaa:halay:

X