- 24 Ocak 2016
- 5.473
- 39.913
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #12.181
Meydan boş olunca ne yapalımKendi sohbet topigimi acimda görsün o
Hiç görüştügu birileri yokmuymuş?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meydan boş olunca ne yapalımKendi sohbet topigimi acimda görsün o
ben de merak ettim bir sıkıntısı mı var hastalık falan ne bileyim inşallah kötü bir şey yoktur yani sitede çok samimi olduğu biri var mı ne bileyim telefonda falan görüştüğü yok sanırım
ihmale gelmez canim, illaki baktir ... ben kullanmadigim gunün aksami , hemen hissediyorumDün sarkoidoz için kontrole gittim. Cigerkerde birşey yok dedi.gecmezse alerji için giderim.
kiz o tatile cikmistir ... bakamiodur, aha demedi demeyinMeydan boş olunca ne yapalım
Hiç görüştügu birileri yokmuymuş?
ihmale gelmez canim, illaki baktir ... ben kullanmadigim gunün aksami , hemen hissediyorum
ramazan nasil geciyor?
kiz o tatile cikmistir ... bakamiodur, aha demedi demeyin
garib dimi? ama hos ...cok hos sen nasilsin canim benim?Ya işte birbirimize burada alısıyoruz.
Birisi bi kac gun girmeyince hemen endişeleniyoruz.
Nasil bir bağ kurduysak artık.
iyim canim. Allaha şükür, bir sorunum sıkıntım yok. Evde cocuklarla ugrasip duruyorum.garib dimi? ama hos ...cok hos sen nasilsin canim benim?
oo kolay gelsin canim, he ya isteyim ben..iyim canim. Allaha şükür, bir sorunum sıkıntım yok. Evde cocuklarla ugrasip duruyorum.
Sende ne var ne yok. Calısıyormusun?
kiizz, acinca topla bizi oraya tammamiiiii??Kendi sohbet topigimi acimda görsün o
oo kolay gelsin canim, he ya isteyim ben..
dün evdeydim .. bi yorulmusum , bugun gec basladim ise , cocuklari biraktim okula ,tekrar gelip yattim uyudum, 13te ise basladim bugun, o uyku iyi geldi .
yogunum ya ... haftasonu insallah iyi dinlenirim . firsat bulsam film izlicem, malum...hintlilerin baya uzun , resmen firsat kolluyorum.
ben cok seviyorum hintlileri .... müzikli dansli olmayanlari izlemek daha iyi tabi ama, o danslilarda cok güzel oluyor yahu benim kucuk oglan heveslenip aynisini yapmaya calisiyordu gecen ,Bi film izlemistim 3 saat sürmüstü.
Kore film-dizilerinden firsat bulursam, arada bende bakiniyorum hint filmlerine.
hosgeldinArkadaşlar merhaba Ben yeni üye oldum öyle rastgele başlıklarda geziniyordum.aranızdaki arkdşlık ne kadar güzel yaben almanyada değilim türkiyede yaşıyorum buarada
Zonguldakta yaşıyorumm :)sen Almanyadamısınhosgeldin
nerde yasiyorsun TR de?
yok...hollandadayimZonguldakta yaşıyorumm :)sen Almanyadamısın
26 :) sen kaç yasındasınnyok...hollandadayim
kizlar sakin bugun, normalde topik cok canli oluyor Sedadeda , kac yasindasin?
37 hey masallah , ne ara bu yasa geldim26 :) sen kaç yasındasınn
:) gayet iyi bir yaşş ne iş yapıyosunuz37 hey masallah , ne ara bu yasa geldim
memurum canim (vergi dairesindeyim), sen napiosun? okul , is??:) gayet iyi bir yaşş ne iş yapıyosunuz
Aaa ben de memurum sağlık teknikeriyim :))memurum canim (vergi dairesindeyim), sen napiosun? okul , is??