- 22 Temmuz 2014
- 30.029
- 28.250
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #12.101
ayyyyyy... Allah yardimcin olsun canim2 yaş sendromu desem
onun adi degistiya aaynaacim....@kurk mantosuz nerelerde
hadi ya yeni adı ne?onun adi degistiya aaynaacim....
Aminayyyyyy... Allah yardimcin olsun canim
Bugün izinliyim dün nöbetteydimDisipline Girmis BirKadin dahiliyeden araniyorsunuz
nik mi değiştirdin canım :) ben de nerelerde bu bizim kız diyorum ..Bugün izinliyim dün nöbetteydim
senden ne haber canım ramazan nasıl geçiyorDisipline Girmis BirKadin dahiliyeden araniyorsunuz
Pardon karıştırdım o zamanBugün izinliyim dün nöbetteydim
Zor geçiyor ya iki yılın sonunda oruç tutmaya başlayınca zor oldu birazsenden ne haber canım ramazan nasıl geçiyor
ALLAH kolaylık versin canım inşallah sevaplarımız tam olur oruçlarımızdan amin...Zor geçiyor ya iki yılın sonunda oruç tutmaya başlayınca zor oldu biraz
Amin inşallah.aslinda bende açlık yada susuzluk yok.am bir türlü vakti geçiremedim. Sıkıntı orda.ALLAH kolaylık versin canım inşallah sevaplarımız tam olur oruçlarımızdan amin...
benim de birkaç gün kafam dalgalı gibi oldu bu sene susuzluk var bebek için bitki suyu çay içiyoum hayıt suyu o susuzluk kuruluk yapıyor tek sıkıntı oAmin inşallah.aslinda bende açlık yada susuzluk yok.am bir türlü vakti geçiremedim. Sıkıntı orda.
Burdayım bir yere gitmemnik mi değiştirdin canım :) ben de nerelerde bu bizim kız diyorum ..
selam :)Slm herkese
yakalandimGece gece nörünüz