-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.821
Ne guzel masallah
Okul derkenyas kac?
Tanismadik ya seninle oyuzden bilemiyorum tabi:)
Efenim ben 35 yasinda evli cocuklu bir hatunum memnun oldum
Iyi aksamlar Kizceler nasilsiniz :)
Oh afiyet olsun canim:) yemek yedim bende bulasiklar beni bekler en sevmedigim kisim :)Çay demledim tazecik içiyorum gelsen napıyosun nasılsın?
Oh afiyet olsun canim:) yemek yedim bende bulasiklar beni bekler en sevmedigim kisim :)
Saol canim:))Sana da afiyet olsun ve kolay gelsin
benim moralim bozuk adetim de gecikti bebeğim de gelmiyor bugün çok ağladımIyi aksamlar Kizceler nasilsiniz :)
bana da çay ver canım yanında bir şey var mı?Çay demledim tazecik içiyorum gelsen napıyosun nasılsın?
benim moralim bozuk adetim de gecikti bebeğim de gelmiyor bugün çok ağladım
bana da çay ver canım yanında bir şey var mı?
bir hafta gecikti canım geçen ay bebek tedavisi gördüm çok hormon yedim ondan gecikti heraldeGel canım hepimize benden çay ama moral bozmak yok öyle sakın bak üzme kendini ama
Adet başlangıcın nezamandı?
kan testi de yaptırdım çıkmadı canım evet çok istedikçe olmuyor sanki 3 senedir olmadığı gibiBirde kafaya çok takıp düşününce vücutta ister istemez ters tepki verebiliyor.Neyi çok istersen inadına olmaz ya.Test alıp yaptın mı?
Bu sitede bayan arkadaşların soğan kürü uyguladıklarını okudum hatta bende öylesine içiyorum.Baya olumlu sonuç alanlar var öyle diyorlar.kan testi de yaptırdım çıkmadı canım evet çok istedikçe olmuyor sanki 3 senedir olmadığı gibi
inşallah hayırlarla canım sağlıcakla cümlemize inşallah...Bu sitede bayan arkadaşların soğan kürü uyguladıklarını okudum hatta bende öylesine içiyorum.Baya olumlu sonuç alanlar var öyle diyorlar.
Allah ım en uygun zamanını biliyordur eminim ,hayırlısıyla bak güzel haberlerini alıcaz ben buna inanıyorum ve sende lütfen moralini bozma.
Iyi aksamlar hatunlar
Nasilsiniz bakalim
Aramiza yeni arkasdasta gelmis hosgelmis@MiyavKedi sevgiler saygilar:))
Mazef oooo sadicc yaw sen nerelerdesin bakim hep yanliz birakiyon beni hep cok ozledimm seni ama iyimisin kuzum
Ben geleyim kiz yardimaYok yok beceremiyorsun sen bu isi. Etiket ozurlusu seni.Bende ozledim k cok isim var ondan bakamiyorum butun evi alt uat ettim sonrada altinda kaldim yokki bir yardim edenim
Gelip bana bi selam bile yazmiyorsun yardimami gelirsin sen hadi ordanBen geleyim kiz yardima
Kiz. Sana slm verdim gormedinGelip bana bi selam bile yazmiyorsun yardimami gelirsin sen hadi ordan
Hani nerdeKiz. Sana slm verdim gormedin