GURBETCiLER DURAGI:)

Ne guzel masallah
Okul derkenyas kac?
Tanismadik ya seninle oyuzden bilemiyorum tabi:)
Efenim ben 35 yasinda evli cocuklu bir hatunum memnun oldum

Canım az önce geldi okuldan.Sorma bu yaşta okullu olduk da yaş 32
Ben deniz de evli çocuksuz bir hatunum Çocuğu okul bitince düşünüyoruz kısmetse.Bu arada Almanyada dil okuluna gidiyorum ve sınavlarım var yaza.

Birde kafaya çok takıp düşününce vücutta ister istemez ters tepki verebiliyor.Neyi çok istersen inadına olmaz ya.Test alıp yaptın mı?

Birde kafaya çok takıp düşününce vücutta ister istemez ters tepki verebiliyor.Neyi çok istersen inadına olmaz ya.Test alıp yaptın mı?
kan testi de yaptırdım çıkmadı canım evet çok istedikçe olmuyor sanki 3 senedir olmadığı gibi

kan testi de yaptırdım çıkmadı canım evet çok istedikçe olmuyor sanki 3 senedir olmadığı gibi
Bu sitede bayan arkadaşların soğan kürü uyguladıklarını okudum hatta bende öylesine içiyorum.Baya olumlu sonuç alanlar var öyle diyorlar.
Allah ım en uygun zamanını biliyordur eminim ,hayırlısıyla bak güzel haberlerini alıcaz ben buna inanıyorum ve sende lütfen moralini bozma.

inşallah hayırlarla canım sağlıcakla cümlemize inşallah...
ben de hayıt suyu içiyorum gülüm hormonları da düzenliyormuş hem o nedenle başladım hem adetimi de getirir..

Iyi aksamlar hatunlar
Nasilsiniz bakalim
Aramiza yeni arkasdasta gelmis hosgelmis@MiyavKedi sevgiler saygilar:))
Mazef oooo sadicc yaw sen nerelerdesin bakimhep yanliz birakiyon beni hepcok ozledimm seni ama iyimisin kuzum
Yok yok beceremiyorsun sen bu isi. Etiket ozurlusu seni.Bende ozledim k cok isim var ondan bakamiyorum butun evi alt uat ettim sonrada altinda kaldim yokki bir yardim edenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…