- 22 Temmuz 2014
- 30.029
- 28.250
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.801
aynen canımAfiyet olsun canım :) of çok stresli oluyo o durum bliyorm herşeye patlıyosun
A.S iyim çok şükür sen nasılsın :)
ooo canım o zaman bugün benim en iyi günüm desene mutluluktan uçacağm:)
Bende soğan kürünü yaptım dünden beri onu deniyorum.Hiç olmadı temizliyormuş yumurtalıkları.iyiyim canım çayımı içiyorum her zamanki gibi bir de adet söktürücü içiyorum ay adetim gecikti iyice stres oluyrum
Oo kolay gele menün şahane:)Merhaba bende şimdi evdeyim yemek yapıyorum bir yandan.Akşama bulgur pilavı çoban salata bol yoğurt yanına.Bugünkü menüm :)
Sağolasın canım teşekkür ederimOo kolay gele menün şahane:)
ben de hayıt tohumu içeceğim canım o adetimi düzene sokmuştu geçen ay bebek tedavisinden dolayı yediğim iğneler geciktirdi adetimi sanırımBende soğan kürünü yaptım dünden beri onu deniyorum.Hiç olmadı temizliyormuş yumurtalıkları.
Anladım canım.Tedavinde inşallah başarılı ile sonuçlanırben de hayıt tohumu içeceğim canım o adetimi düzene sokmuştu geçen ay bebek tedavisinden dolayı yediğim iğneler geciktirdi adetimi sanırım
inşallah hayırlarla gülüm bebeğiöin gelmesini 3 senedir bekliyorum inşallah hayırlarla sağlıcakla daha çok beklemem kuzum yaAnladım canım.Tedavinde inşallah başarılı ile sonuçlanırBiz kadınların ne çok çektiği var ah ah.Herşey bir an önce düzene girsin.
Iyi aksamlar hatunlar
Nasilsiniz bakalim
Aramiza yeni arkasdasta gelmis hosgelmis@MiyavKedi sevgiler saygilar:))
Mazef oooo sadicc yaw sen nerelerdesin bakim hep yanliz birakiyon beni hep cok ozledimm seni ama iyimisin kuzum
Canım beklemek elbet zor ama inan zamanı vardır öyle düşünmek gerek herhalde.Bütün dualarım sana ve isteyen herkese olsun bu gece :)inşallah hayırlarla gülüm bebeğiöin gelmesini 3 senedir bekliyorum inşallah hayırlarla sağlıcakla daha çok beklemem kuzum ya
ALLAH tüm isteyenlere de bize de canım hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip eder inşallah canım aminCanım beklemek elbet zor ama inan zamanı vardır öyle düşünmek gerek herhalde.Bütün dualarım sana ve isteyen herkese olsun bu gece :)
Bende istiyorum ama biz eşimle seneye diye karalaştırdık hayırlısıyla bakalım .
Sagol kuzum senindeMerhaba naneelimoon.Hoşbuldum teşekkürler.Güzel akşamlarınız olsun :)
merhaba canımMerhaba kızlar hayırlı cumalar herkese
Merhaba kızlar hayırlı cumalar herkese
Hayirli cumalar kizlar
Ne yapiyosunuz bakalim
Ne guzel masallahHyırlı cumalar dilerim herkese.
Valla ben hazırlanıyorum birazdan okula gidicem.Neyse ki son gün sonra haftasonu oleyyy
Sen nasılsın naneelimoonn ?