- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.841
Bu benim verdigim selama cevapti bir kere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu benim verdigim selama cevapti bir kere
merhaba canımGünaydın gurbetçiler :))
iyiyim canım sen nasılsın buralar suskun bugünHuhuu Selam kızlar nasılsınız :))
İyim canım oturuyorum tv izliyorum:)) sen neler yapıyorsun.aynen hemde çok suskunnniyiyim canım sen nasılsın buralar suskun bugün
ben de yemek yapıyorum canım tvde de bir şey yok pek ne bileyim gülüm eşimin gelmesini bekliyorumİyim canım oturuyorum tv izliyorum:)) sen neler yapıyorsun.aynen hemde çok suskunnn
Huhuu Selam kızlar nasılsınız :))
iyiyim canım sen nasılsın buralar suskun bugün
Kolay gelsin canımcım. Aynen hiç bişey yok can sıkıntısından bakıyorm bende :)ben de yemek yapıyorum canım tvde de bir şey yok pek ne bileyim gülüm eşimin gelmesini bekliyorum
Ben iyim canim sen nasılsın okul nasıl gidiyor:)Selam kızlar nasılsınız.Bende az önce geldim okuldanNeler yapyorsunuz :)))
İyi gdiyor valla haftaya deneme sınavımız var bakalım nasıl geçecek.Son sürat çalışıyorum ama mektup yazma işi biraz kasıyor.Ben iyim canim sen nasılsın okul nasıl gidiyor:)
Allahhh meşhur mektup yazma ne çekmiştim Türkiyedeki kursta :))allah kolaylık versin inşallah iyi geçer denemende. Eşimde yarın kursa sorucak inşallah yer açılmıştırda bende başlarım kursa:)İyi gdiyor valla haftaya deneme sınavımız var bakalım nasıl geçecek.Son sürat çalışıyorum ama mektup yazma işi biraz kasıyor.
Ben de Allah tan dün yemeğimi yapmıştım da bugün rahatım.
Allahhh meşhur mektup yazma ne çekmiştim Türkiyedeki kursta :))allah kolaylık versin inşallah iyi geçer denemende. Eşimde yarın kursa sorucak inşallah yer açılmıştırda bende başlarım kursa:)
ben yemek yaptım bakıyorum gülüm öyle bugün durgundu benim için içli türk sineması falan izledim ağladımSelam kızlar nasılsınız.Bende az önce geldim okuldanNeler yapyorsunuz :)))
Bende dün yaptım yemek.Hergün hergün ne yapıcam diye düşünmekten bazen hiç bişey bulamıyorum.ben yemek yaptım bakıyorum gülüm öyle bugün durgundu benim için içli türk sineması falan izledim ağladım
öyle insan ne yemek yapacağını bilemiyor canım...Bende dün yaptım yemek.Hergün hergün ne yapıcam diye düşünmekten bazen hiç bişey bulamıyorum.
Sana ağlamak yasak bak tamam mı?
Ya maşallah çok güzel.Ağzını burnunu öpe öpe bitirmelik tam.öyle insan ne yemek yapacağını bilemiyor canım...
bugün ayrı bir duygusalım ya profilimdeki bebek ne tatlı demi :)
Gerçekten oha ya o ne öylee. Baraj 75 dye duymuştum dogrumuAy sorma fenalıklar geldi içime bayılacam Sınavda 160 kelime istiyorlar birde 30 dakikada.Neden ya
İnşallah açılmıştır başlarsın sende.Zaten kurs süresi çok uzun.
Puanlama sistemi hören und lesen max 45 puan yapmalısın eğer B1 almak istiyorsanGerçekten oha ya o ne öylee. Baraj 75 dye duymuştum dogrumu