- 23 Şubat 2016
- 477
- 330
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.781
Ohh afiyet olsun canım :) aynen Türk marketleride iyiki var herşeyi bulabiliyorz yoksa yanmıştık gurbet ellerde :)Aynen canım.Bir kahve yapayım bari kendime mola vermişken.Allah tan türk kahvesi var da iki keyif yapıyoruz gurbet ellerde.
buluşalım canım ya ne iyi gelir ay canım ya eski hırsım kalmadı ama hırslanmam lazım ya ben de hayırlısıyla atanırsam gülüm o zaman ne borç kalır ne de maddi sıkıntılar..Derse öncelik versen aslında.. yaş konusu açma banakız yaz geldi buluşalım düşman catlatalim
ay çok güzel Türk kahvesi yaparım ama yanında çikolatalar sizdenAynen canım.Bir kahve yapayım bari kendime mola vermişken.Allah tan türk kahvesi var da iki keyif yapıyoruz gurbet ellerde.
Tamam canım planlayalim.sen derslerine odaklan.Çalıştıkça azim gelir. Bir başlasam zaten gerisi gelirbuluşalım canım ya ne iyi gelir ay canım ya eski hırsım kalmadı ama hırslanmam lazım ya ben de hayırlısıyla atanırsam gülüm o zaman ne borç kalır ne de maddi sıkıntılar..
hele annemin gözümün içine bakması ben seni babasız okuttum da neden çalışmıyorsun diyor
ankarada 2 arkadaşımla tanıştım biri çok yoğun gerçi bir de hamiş onunla görüşemeyiz de biriyle yakın zamanda yine görüşeceğiz biz de planlayalım kuzu
aynen haklısın gülüm şu tembellik üzerimden gitmeli kazanan nasıl kazanıyorsa biz de öyleTamam canım planlayalim.sen derslerine odaklan.Çalıştıkça azim gelir. Bir başlasam zaten gerisi gelir
Kazanamasanda en azından umudu kesersin ozellere bakarsın şart değil illa devlet diye.guvenilir temeli sağlam çok güzel özel şirketler varaynen haklısın gülüm şu tembellik üzerimden gitmeli kazanan nasıl kazanıyorsa biz de öyle
Kazanamasanda en azından umudu kesersin ozellere bakarsın şart değil illa devlet diye.guvenilir temeli sağlam çok güzel özel şirketler var
naneelimoonn
@Kurk Mantosuz Madonna @NIKITAKoremanya
Toprakkahvenin yeni adını unuttum uyuzlar illa etiketlemek mı lazim
Vayy vayy beni kimler etiketlemiş.
Gözlerim yaşardı
Oo ne demek canım tabiki ne güzel olar :)))ay çok güzel Türk kahvesi yaparım ama yanında çikolatalar sizden
Selam canım nasılsın bugün ? Okula gitmeden bi uğradım.Bütün çikolatalar senin olsunay çok güzel Türk kahvesi yaparım ama yanında çikolatalar sizden
Selam Rüya nasılsın :)Oo ne demek canım tabiki ne güzel olar :)))
A.S iyim çok şükür sen nasılsın :)Selam Rüya nasılsın :)
ooo canım o zaman bugün benim en iyi günüm desene mutluluktan uçacağm:)Selam canım nasılsın bugün ? Okula gitmeden bi uğradım.Bütün çikolatalar senin olsun
ay ne güzel keyifli olur canımcım yaOo ne demek canım tabiki ne güzel olar :)))
İvetay ne güzel keyifli olur canımcım ya
iyiyim canım çayımı içiyorum her zamanki gibi bir de adet söktürücü içiyorum ay adetim gecikti iyice stres oluyrumİvetbugün nasılsın canım :)
Afiyet olsun canım :) of çok stresli oluyo o durum bliyorm herşeye patlıyosuniyiyim canım çayımı içiyorum her zamanki gibi bir de adet söktürücü içiyorum ay adetim gecikti iyice stres oluyrum