- 22 Temmuz 2014
- 30.029
- 28.250
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.761
Hamdolsun tatlım iyiyim sen nasılsın hepinize bir Merhaba diyim dedim sessiz buralarBurdayım şekerim nasılsınn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamdolsun tatlım iyiyim sen nasılsın hepinize bir Merhaba diyim dedim sessiz buralarBurdayım şekerim nasılsınn
Ooo afiyet olsun.:))Bende iyiyim canım ne olsun cayimi yaptım oturuyorum havalar nasıl oralarda
Iyiyim ruyacim çay demleyecegim buyur gelMerhaba canım nasılsın:)
Bugün burada güzel çay demleyip tv izleyeceğim gülüm tam gezme havasıOoo afiyet olsun.:))
Ben de dısarı çıktım dolaşıyorum.
Havalar güzel, tam bahar havası
Ooh afiyet olsun hemen geliyorum:))))Iyiyim ruyacim çay demleyecegim buyur gel
tamam canım ben bir demlik içiyorum günde akşam hariç D:Ooh afiyet olsun hemen geliyorum:))))
iyilik canım sen nasılsın gözükmüyorsun
Fırsat olmuyor kıziyilik canım sen nasılsın gözükmüyorsun
öyledir canım neler yapıyorsun iyisindir umarım havalar bugğn burada çok gzeldiFırsat olmuyor kız
Ben yağmur yağar dedim.ama yağmadı.baya sıcaktı benim sipahi eve sokamadim.yazin sokakta yaşayacağız galiba.bende kızıma oda yapıyorum bir yandan bahar temizliği bir yandan misafir fırsat olmuyor.aen nasılsın, calisiyormusun sinavaöyledir canım neler yapıyorsun iyisindir umarım havalar bugğn burada çok gzeldi
ben de evi topladım bebek için işte doktora git gel derse yavaş yavaş bakıyorum canım ama tam düzene sokmalıyım anam yaş geçtikçe de insan eriniyr ders çalışmayaBen yağmur yağar dedim.ama yağmadı.baya sıcaktı benim sipahi eve sokamadim.yazin sokakta yaşayacağız galiba.bende kızıma oda yapıyorum bir yandan bahar temizliği bir yandan misafir fırsat olmuyor.aen nasılsın, calisiyormusun sinava
Derse öncelik versen aslında.. yaş konusu açma bana kız yaz geldi buluşalım düşman catlatalimben de evi topladım bebek için işte doktora git gel derse yavaş yavaş bakıyorum canım ama tam düzene sokmalıyım anam yaş geçtikçe de insan eriniyr ders çalışmaya
merhaba canım nasılsın :)merhaba kızlar güzel akşamlarınız olsun :)
merhaba canım nasılsın :)
Iyı yqpmıssn İyim bende bişey yapmıyorm evde takılıyorm :) aynen cok sogudu bugun karla uyandık buralara yaz gelmiyo sanırım :)İyiyim canım sen naslsın neler yapıyorsun :))
Derslerden biraz ara verdim bende.Bir bakayım dedim topiğe.Ay nasıl soğudu hava burada bugün,ne güzeldi geçen haftalarda.
Hehe dimi aynen güneşi özledik ya azıcık içimiz ısınsın :))Vallahi gelemedi bir şöyle çayır çimen az biraz piknik yapalım göl kenarlarında