GURBETCiLER DURAGI:)

öyledir canım neler yapıyorsun iyisindir umarım havalar bugğn burada çok gzeldi
Ben yağmur yağar dedim.ama yağmadı.baya sıcaktı benim sipahi eve sokamadim.yazin sokakta yaşayacağız galiba.bende kızıma oda yapıyorum bir yandan bahar temizliği bir yandan misafir fırsat olmuyor.aen nasılsın, calisiyormusun sinava

Ben yağmur yağar dedim.ama yağmadı.baya sıcaktı benim sipahi eve sokamadim.yazin sokakta yaşayacağız galiba.bende kızıma oda yapıyorum bir yandan bahar temizliği bir yandan misafir fırsat olmuyor.aen nasılsın, calisiyormusun sinava
ben de evi topladım bebek için işte doktora git gel derse yavaş yavaş bakıyorum canım ama tam düzene sokmalıyım anam yaş geçtikçe de insan eriniyr ders çalışmaya

ben de evi topladım bebek için işte doktora git gel derse yavaş yavaş bakıyorum canım ama tam düzene sokmalıyım anam yaş geçtikçe de insan eriniyr ders çalışmaya
Derse öncelik versen aslında.. yaş konusu açma bana:KK53: kız yaz geldi buluşalım düşman catlatalim

İyiyim canım sen naslsın neler yapıyorsun :))
Derslerden biraz ara verdim bende.Bir bakayım dedim topiğe.Ay nasıl soğudu hava burada bugün,ne güzeldi geçen haftalarda.
Iyı yqpmıssn İyim bende bişey yapmıyorm evde takılıyorm :) aynen cok sogudu bugun karla uyandık buralara yaz gelmiyo sanırım :)

X