- 22 Temmuz 2014
- 30.029
- 28.250
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.641
hehehe isterim benBaska arzun varmi yavrummelimizi verdik kolumuzu istiyonuz sizde canimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hehehe isterim benBaska arzun varmi yavrummelimizi verdik kolumuzu istiyonuz sizde canimm
neyse ben bir çay demliyim hepsini yemiş olurumBaska arzun varmi yavrummelimizi verdik kolumuzu istiyonuz sizde canimm
Banada koy bir bardak kuzumyoruldum sipalarin arkasini toplamaktan yawneyse ben bir çay demliyim hepsini yemiş olurum
koyayım caım benim yorgunluğu alırBanada koy bir bardak kuzumyoruldum sipalarin arkasini toplamaktan yaw
Mersi sekerim ellerine saglikkoyayım caım benim yorgunluğu alır
Mersi sekerim ellerine saglik
nörüyon bacim? iyisin insallah ? dalma ayol okadar spor, accik tutulacak yerler olsunOriginalNIKITA aaynaa @basbelasiyim yettim evlatlarimmm ananiz geldi artikin
Kurksuz kanka yuzunden sipora daldim ihmal ettim sizi affedin beni yavrularim
Ne edek bacim daldik spora tutulacak yerler cok iste sorun ordanörüyon bacim? iyisin insallah ? dalma ayol okadar spor, accik tutulacak yerler olsun
cevabini bekliyordum eminim o yerler güzel duruyordur üzerinde canim bende isteyim sekerim, napayim, hep ayni nakarat , dün evdeydim...paskalyalari vardi bunlarin, tatildik, evde is güc malum. bitmir anam bitmir!Ne edek bacim daldik spora tutulacak yerler cok iste sorun orda
Sen nasilsin tatlim
Tesekkur ederim cansin:))daa iste o yerleri sikilastirmak gerek anacimcevabini bekliyordum eminim o yerler güzel duruyordur üzerinde canim bende isteyim sekerim, napayim, hep ayni nakarat , dün evdeydim...paskalyalari vardi bunlarin, tatildik, evde is güc malum. bitmir anam bitmir!
senin minnoslar nasil??
dogru dedin bacim,Tesekkur ederim cansin:))daa iste o yerleri sikilastirmak gerek anacim
Hee burdada tatildi,gerci bizim okullar gecen haftadan beri tatil bitmiyor bunlarin bayrami tatili gavur elleri iste adetleri kendileri gibi tuhaf
Cay iciyorum kuzum gel beraber olsunkızlar ne yapıyorsunuz kuzucuklar
Ne haber tatlim gorusmeyeliNasılsınız kızlar, sınavı atlattım sonunda, rahatımm.. Mutlu hafta sonları herkese..
ben de hamdolsun canım bir bardak bana da yolla çay canımcım...Cay iciyorum kuzum gel beraber olsun
Sen nasilsin?
Ne haber tatlim gorusmeyeli
Basarilar dilerim hayirli sonuclar alirsin insallah kuzum:)
Bonjour madame comment ça vaBonjour