- 22 Temmuz 2014
- 30.029
- 28.250
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.621
hımm tamam canım öğrenince yaz ha inşallah dua edelim ALLAH hayırlarla sağlıcakla sevindirsin seni canım cümlemizi inşallah aminBende bilmiyrm inan :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımm tamam canım öğrenince yaz ha inşallah dua edelim ALLAH hayırlarla sağlıcakla sevindirsin seni canım cümlemizi inşallah aminBende bilmiyrm inan :)
Amin canim saolasin :)hımm tamam canım öğrenince yaz ha inşallah dua edelim ALLAH hayırlarla sağlıcakla sevindirsin seni canım cümlemizi inşallah amin
Oyy oyyy evim evim guzel evimm kimsesiz mi kaldinn sennn kiyamam
Sinin yizinden nalcakkyerleri sil yerleri basilacagi kalmamis
Anacugummm napiyorsun beaa@NIKITA aaynaa basbelasiyim yettim evlatlarimmm ananiz geldi artikin
Kurksuz kanka yuzunden sipora daldim ihmal ettim sizi affedin beni yavrularim
Afferimm sana aa boyle ol canimi yee
Kurumadan geçeni vururum
Anan gurbann yavrimmfit olacaz diye dustuk yollaraAnacugummm napiyorsun beaa
Beni hiç sevmiyor bu senin yavrinAnan gurbann yavrimmfit olacaz diye dustuk yollara
Sen nasilsin bidenem kaymagim
bizi burada tek bıraktın affedemem anam :@NIKITA aaynaa basbelasiyim yettim evlatlarimmm ananiz geldi artikin
Kurksuz kanka yuzunden sipora daldim ihmal ettim sizi affedin beni yavrularim
Niye sevmiyomus kizBeni hiç sevmiyor bu senin yavrin
Ben ettim sen etme yavrumm affet benibizi burada tek bıraktın affedemem anam :
Gelsin de görNiye sevmiyomus kiz
Sever ablasi sever oyle deme minnos o
Terligimi cikarttirmayin bana rahat durun
tamam anacığım aç kaldım sütümü getir yanına tatlı mı yanında ekmek peynir üşüdüm battaniye ;:Ben ettim sen etme yavrumm affet beni
Cefakar ananizim ben yapmayin birde siz vurmayin
Iyiyim canim cok sukur hayatimiza devam isteAnan gurbann yavrimmfit olacaz diye dustuk yollara
Sen nasilsin bidenem kaymagim
Allah iyilik saglik versin bidenem:)Iyiyim canim cok sukur hayatimiza devam iste
Baska arzun varmi yavrummelimizi verdik kolumuzu istiyonuz sizde canimmtamam anacığım aç kaldım sütümü getir yanına tatlı mı yanında ekmek peynir üşüdüm battaniye ;: