- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.601
canim ya, dert mi? ask olsun ... anca gorusebiliyoruz zaten surda .Amin canim taabisi haber ederim kiz butun derdimi siz cektiniz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim ya, dert mi? ask olsun ... anca gorusebiliyoruz zaten surda .Amin canim taabisi haber ederim kiz butun derdimi siz cektiniz :)
Ooo sen hatirladinmi bizi yawwwNasılsınız kızlarr.. bi selam vereyim dedim aylar sonra utana sıkıla basbelasiyim canım inşallah güzel haberlerini alırız TopraKahveBob lingen size de almanca başlığından yazacaktım ama toplanma amaçlı burdan yazayım, nasılsınızz
merhaba canim, naber? nerelerdeydin ya?Nasılsınız kızlarr.. bi selam vereyim dedim aylar sonra utana sıkıla basbelasiyim canım inşallah güzel haberlerini alırız TopraKahveBob lingen size de almanca başlığından yazacaktım ama toplanma amaçlı burdan yazayım, nasılsınızz
gunaydiiinn kuzuuuuu , canim naber? nasilsin?Ooo sen hatirladinmi bizi yawww
Ooo sen hatirladinmi bizi yawww
merhaba canim, naber? nerelerdeydin ya?
Iyiiym canim gunaydin balim ya sen nasilsingunaydiiinn kuzuuuuu , canim naber? nasilsin?
Allah yardimcin olsun canim, insallah guzel notlarla mujdelersin bizi bizde ayni tas ayni hamam canim, is is is, bitmir vollah.Ya unutmadım kiii
İyiyim canım, ders çalışmıyorum diye bi süre girmedim sonra tamamen uzak kalmış oldum.. aslında haftaya sımavım var ama biraz daha rahatım şu an.. siz nasılsınız nasıl gidiyor
gunaydiiin , gerci orda simdi oglen oldu , tunaydin caniiiim, iyiyim bende, ise geldim , bugun 17ye kadar , sen napiosun ?Iyiiym canim gunaydin balim ya sen nasilsin
Bende istanbuldaydim dr a gittim tedaviye basladim tekrar simdi tekirdaga geciyorumgunaydiiin , gerci orda simdi oglen oldu , tunaydin caniiiim, iyiyim bende, ise geldim , bugun 17ye kadar , sen napiosun ?
Allah yardimcin olsun canim, insallah guzel notlarla mujdelersin bizi bizde ayni tas ayni hamam canim, is is is, bitmir vollah.
Bende istanbuldaydim dr a gittim tedaviye basladim tekrar simdi tekirdaga geciyorum
Hepsimi yanlis yaww malatyada yasiyorum istanbulda tedavi oluyorum tekirdaga kardesimin yanina geldimAa sen tekirdağda mı yaşıyordun, ben neden kaseri diye hatırlıyorumnn
Hepsimi yanlis yaww malatyada yasiyorum istanbulda tedavi oluyorum tekirdaga kardesimin yanina geldim
ben memleketteydim canım annemin yanında dün eve döndüm nasılsınız hepiniz özledim siziAplalarım,bacılarim nirdesiniz?
Bu topigin sahibi iyice bizi ihmal ediyor
Nerelerdesiniz, ne yaparsınız?
@Kurk Mantosuz Madonna
naneelimoonn
basbelasiyim
TopraKahveBob
@Mazef
OriginalNIKITA
@My SouL
aaynaa
başka kimler vardı hatırlayamadım.
@hippotalamus kız hoşgeldin
ne cok karşilasır olduk
transfere ne kadar kaldı canımHepsimi yanlis yaww malatyada yasiyorum istanbulda tedavi oluyorum tekirdaga kardesimin yanina geldim
Hayırlısı olsun tatlım, bu sefer inşallah muradına erersin canımmmm benim. Güzel bir pazar diliyorumBende istanbuldaydim dr a gittim tedaviye basladim tekrar simdi tekirdaga geciyorum
Offf. . Hatırlatma. .. Yol uzun Allah nefes verirse .Amin canım benim, inşallah güzel haberler veririm size..
Öyle emekliliği bekliciiz artık
Aminn cnm insallah sanada iyi Pazsrlar :*Hayırlısı olsun tatlım, bu sefer inşallah muradına erersin canımmmm benim. Güzel bir pazar diliyorum
Bende bilmiyrm inan :)transfere ne kadar kaldı canım