GURBETCiLER DURAGI:)

Istedigin cay olsun kuzum buyur:KK50:
Kizz varya yolum duserse ankaraya sirf cayini icmeye gelirim hee:KK70:
tabii canım başımın üzerinde yerin var yeter ki sen gel aaa koca çaydanlığım var ona demleriz :KK70::KK70::KK70: aha şimdi de çay içiyorum çaysız günüm olmuyor ...
kan verdim ben de gebelik için 3 günüm geçti bakalım testosteron hormonu da yüksek çıktı gebelik olmazsa hap verecek düzeltmek için hormonları hem bıyıklar hem sakallardan kurtuluruz be :KK70::KK70::KK70: orman gibi çıkıyor hehehehehe

tabii canım başımın üzerinde yerin var yeter ki sen gel aaa koca çaydanlığım var ona demleriz :KK70::KK70::KK70: aha şimdi de çay içiyorum çaysız günüm olmuyor ...
kan verdim ben de gebelik için 3 günüm geçti bakalım testosteron hormonu da yüksek çıktı gebelik olmazsa hap verecek düzeltmek için hormonları hem bıyıklar hem sakallardan kurtuluruz be :KK70::KK70::KK70: orman gibi çıkıyor hehehehehe
Oluurr valla ancak koca caydanlik paklar bizi:-)
Oo ne guzel basladiniz demek ee hadi hayirlisi kuzum ya:))
Aynen kildan tuyden kurtulursun toptan temizlik:KK70:

Oluurr valla ancak koca caydanlik paklar bizi:-)
Oo ne guzel basladiniz demek ee hadi hayirlisi kuzum ya:))
Aynen kildan tuyden kurtulursun toptan temizlik:KK70:
anca bize yeter canım ya koca çaydanlık...
ay canım bakalım bayramdan sonrasına kadar oluruna bırakacaktık da şu hormonlara bakıtayım dedim..
ay ankaraya gelirsen haber ver ha:KK66:

anca bize yeter canım ya koca çaydanlık...
ay canım bakalım bayramdan sonrasına kadar oluruna bırakacaktık da şu hormonlara bakıtayım dedim..
ay ankaraya gelirsen haber ver ha:KK66:
Iyi yapmissin kuzum ya insallah muradina erersin tez vakitte:KK66:
Kizz ben takiliyorum oyle ankaraya yolumun dusmesi biraz zor ama nasip kismet gulum duserse de mutlaka seni gormeye gelirim:))

X