- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.581
Teşekkür ederim. .Hosgeldinn kuzum
Nickin cok tatlii
Ben de iyim al yanağım ev halleri iste.Calisiyorum canim ne olsun sen napann
Fit olanlardan neyimiz eksikKizlarrr komsu topigimiz var artikin
Bizi fit yapicekmismanken oliciz kizz Disipline Girmis BirKadin baya terletecen bizi ya hadi hayirlisi buna deger
Ayyy hadi insallahFit olanlardan neyimiz eksik
Daş gibi hatunlar olcez
Ayyy hadi insallah
Artik das mi oluruz kayami bilinmez
İyiyim canımmm sağolasın, bugün oyumu kullanacağım inşallah , çıkacağız birazdan. Senin işler yoğun galiba, iş trafiğin git gelle yeterince yoruyordur, Allah yardimcin olsun, Noldu bebek işi ?Iyi balim calisiyorum istanbul trktdag arasinda mekik dokudum sen noruyonn
O nasil oluyo kizz :)Bir tek sensin demek ki bu fotoyu kullananYa ama gonyalılar gibi konuşuyorsun
Valla canim istanbuldaydim geldim is yogun bugunde annem geldi ev temisliyoruz dip bucak valla cok yorgunumİyiyim canımmm sağolasın, bugün oyumu kullanacağım inşallah , çıkacağız birazdan. Senin işler yoğun galiba, iş trafiğin git gelle yeterince yoruyordur, Allah yardimcin olsun, Noldu bebek işi ?
Iyiim balim sen nasilsin
Uff... Kolay gelsin canım , iş bitmiyorValla canim istanbuldaydim geldim is yogun bugunde annem geldi ev temisliyoruz dip bucak valla cok yorgunumcanim bir tane embiryomuz var dondurduk klinikte uyuyor :)
Donduruldu balim kardan bebek artik :)Uff... Kolay gelsin canım , iş bitmiyorgönüller bir olsun . Uyuyor diyorsun ? Uyusun minnos
Merabayinnnnn
Calisiyorum canim ne olsun sen napann
Iyi balim calisiyorum istanbul trktdag arasinda mekik dokudum sen noruyonn
bak bana haber et olurmu , bi aaynaa bi sen , inan bak aklimdasiniz, insallah Rabbim analigi tattirir canim benim .Donduruldu balim kardan bebek artik :)
Amin canim taabisi haber ederim kiz butun derdimi siz cektiniz :)bak bana haber et olurmu , bi aaynaa bi sen , inan bak aklimdasiniz, insallah Rabbim analigi tattirir canim benim .
Himm ben illerin sifesini hep severim ki :) o yuzden her turu kullanirimNapan, nörüyon, merabayınbunları konyalılar kullanırlar da
Bende o yüzden bir de profil fotografını görünce -bu bayanda konyada yaşıyor- hep konyalı zannediyorumHimm ben illerin sifesini hep severim ki :) o yuzden her turu kullanirim
Sen oste gonyali olurum sorun diilBende o yüzden bir de profil fotografını görünce -bu bayanda konyada yaşıyor- hep konyalı zannediyorumAma artık unutmam sanırım