- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.521
minik adamim ... kiz bu aralarda bi yaramazliga basladi iyice velet ( cabuk buyudu yaa...... valla doyamadim gibime gelio )oy küçük küçükmüş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
minik adamim ... kiz bu aralarda bi yaramazliga basladi iyice velet ( cabuk buyudu yaa...... valla doyamadim gibime gelio )oy küçük küçükmüş
kac yasindayken işe basladin :)) zaman geciyor ya :/ her ne kadar gecmiyor gibi hissetsemdeminik adamim ... kiz bu aralarda bi yaramazliga basladi iyice velet ( cabuk buyudu yaa...... valla doyamadim gibime gelio )
gel beraber olsun canımcımafiyet olsun sekerim ac ac dolanma
aaghh nerdee...... cok guzel olurdu valla ,,, hade beraber icmis sayalimgel beraber olsun canımcım
öyle canım gel beraber içelim sayalımaaghh nerdee...... cok guzel olurdu valla ,,, hade beraber icmis sayalim
kucugum 6 aylik miydi neydi, cok buyuk degildi canim,...kac yasindayken işe basladin :)) zaman geciyor ya :/ her ne kadar gecmiyor gibi hissetsemde
Allah saglik sihhat versin de geciyor elbet zaman :) buyuk daha iyi kucukken napacan:)kucugum 6 aylik miydi neydi, cok buyuk degildi canim,...
ama senin suan oyle hissetmen okadar normalki, benim buyuk oglanda oyle idi... hala aklim almiyor , 11 yasina ne ara geldi hayret ediorum.
ama ufagim cook cabuk buyudu yaa
seveceeemmmm tamam cok yorucu ama , ayy cok seviyorum ben minicikleriAllah saglik sihhat versin de geciyor elbet zaman :) buyuk daha iyi kucukken napacan:)
3.ye ne dersin?seveceeemmmm tamam cok yorucu ama , ayy cok seviyorum ben minicikleri
Pisıııkk der muhtemelen3.ye ne dersin?
Allah derim... vallahi istemiyor değilim ama.. niyetlenmiyecegim. Zor valla... çalışmasam hiç düşünmezdim ama.. Bizde 3 kardeşiz, 3 evlat isterdim bende .. kısmet işte. Nasılsın canım?3.ye ne dersin?
Kisss pişiik a benzer bi cvp verdim. Ama guzel olurdu mazocum . Sen napiosun? NasılsınPisıııkk der muhtemelen
Allah hakkında hayırlısini nasip etsin kuzum gönlüne göre versin :) iyiyim sen nasılsın :)Allah derim... vallahi istemiyor değilim ama.. niyetlenmiyecegim. Zor valla... çalışmasam hiç düşünmezdim ama.. Bizde 3 kardeşiz, 3 evlat isterdim bende .. kısmet işte. Nasılsın canım?
Canımmm amin, niyet önemli tabi. Guzel bir pazar diliyorum tatlım. Rabbim kalbimizi kötü niyetten, iyi gözüküp kötü niyetlilerden de uzak tutsun, karşılaştırdiginda ise kötülüğü açık ettirsin.Allah hakkında hayırlısini nasip etsin kuzum gönlüne göre versin :) iyiyim sen nasılsın :)
Merhabalar, kızlar meşgul sanırım, yoksa illa biri yazardı, hoşgeldiniz hayırlı, güneşi bol pazar olaMerhaba kızlar
amin cümlemize kuzum iyi pazarlar sanada cok teşekkürler =)Canımmm amin, niyet önemli tabi. Guzel bir pazar diliyorum tatlım. Rabbim kalbimizi kötü niyetten, iyi gözüküp kötü niyetlilerden de uzak tutsun, karşılaştırdiginda ise kötülüğü açık ettirsin.
hipoo gurbet deyince ben de nerde bu kiz dedim acep :)Kızlar selam. . Bende gurbete gelin geldim. . Çok isterdim annemle bi dolmuş mesafesinde oturmayı.. hatay da oturuyorum..
Yeni gördüm kız grubu. . Gurbet bizim ailenin göbek adı.. Almanya'da bile Teyzem var. Doğu batı.. ülkenin her bi yanına dağılmışız..hipoo gurbet deyince ben de nerde bu kiz dedim acep :)
ya kizlar ne yapsin dunyanin bir ucundalar