GURBETCiLER DURAGI:)

kac yasindayken işe basladin :)) zaman geciyor ya :/ her ne kadar gecmiyor gibi hissetsemde :KK70:
kucugum 6 aylik miydi neydi, cok buyuk degildi canim,...
ama senin suan oyle hissetmen okadar normalki, benim buyuk oglanda oyle idi... hala aklim almiyor , 11 yasina ne ara geldi hayret ediorum.
ama ufagim cook cabuk buyudu yaa :KK43:

kucugum 6 aylik miydi neydi, cok buyuk degildi canim,...
ama senin suan oyle hissetmen okadar normalki, benim buyuk oglanda oyle idi... hala aklim almiyor , 11 yasina ne ara geldi hayret ediorum.
ama ufagim cook cabuk buyudu yaa :KK43:
Allah saglik sihhat versin de geciyor elbet zaman :) buyuk daha iyi kucukken napacan:)

Allah derim... vallahi istemiyor değilim ama.. niyetlenmiyecegim. Zor valla... çalışmasam hiç düşünmezdim ama.. Bizde 3 kardeşiz, 3 evlat isterdim bende .. kısmet işte. Nasılsın canım?
Allah hakkında hayırlısini nasip etsin kuzum gönlüne göre versin :) iyiyim sen nasılsın :)

Allah hakkında hayırlısini nasip etsin kuzum gönlüne göre versin :) iyiyim sen nasılsın :)
Canımmm amin, niyet önemli tabi. Guzel bir pazar diliyorum tatlım. Rabbim kalbimizi kötü niyetten, iyi gözüküp kötü niyetlilerden de uzak tutsun, karşılaştırdiginda ise kötülüğü açık ettirsin.

X