- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.230
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.441
kuzum o uyurken sende uyu bosver isi gucu. o uyanikken yere battaniyeye ser koy onune oyuncaklari yaparsin bir yandan bosver.Valla bilmiyorum denas gece uykusu hala düzene girmedi.gece geç yatıyor ben sabah mecbur erken kalkiyorum. Gündüz bir kere uyuyor ondada iş tutuyorum. İyice huy değiştirdi sürekli bana bak diyor diye liste uzayıp gidiyor.
Sende doğum yapmışsın hayırlı olsun.senin büyük fıstık zaten huysuzdu bebekten sonra huy degistirdimi. Bebiş nasıl
Kız 20 aylık bebe nereye oturup da oyun oynasinkuzum o uyurken sende uyu bosver isi gucu. o uyanikken yere battaniyeye ser koy onune oyuncaklari yaparsin bir yandan bosver.
buyuk felaket halde. 2 yas sendromunu cok agir geciriyor. bebek iyi teyzesi napsin emip yiyip icip micip yatiyor. onun derdi yok da buyuk fena. sagol canim.
oha 20 aylik oldumu. ben sokKız 20 aylık bebe nereye oturup da oyun oynasin
oha 20 aylik oldumu. ben sokbebe sanıyorum daha la ben.
zaman bana hic gecmiyor :) ama geçiyormus demekkikız deli biz tanistigimizda bebeydi o biz tanışalı bir sene oldu
benim bildigim ,toprakkahveye bisey olmamisti ama, belki gozden kacirdigim bisey olmus olabilir. millet pek takilamiyor mazefcim,
nikita tr ye geliyor musun nerelisin :)benim bildigim ,toprakkahveye bisey olmamisti ama, belki gozden kacirdigim bisey olmus olabilir. millet pek takilamiyor mazefcim,
isten firsat buldukca iste
Hic sorma sadicim suru yeteri kadar zamanimi aliyor zatenKıznaneelimoonn senin neyini soracam ya sürünün peşine dusmussundur. Ya herifle halvete girmissindir ya iş tutuyorsundur en son ihtimalde hastasindir değişik biseyleri varmı kız sadicc
çay içiyorum gelin berber içelimhuuu sekeerler ne habersiniz bakim
Afiyet olsun canım. Onlar gelemezde ben gelicem en sonundaçay içiyorum gelin berber içelim
gel kuzum gel beraber olsun beklerim ben de öyle oturuyorum zatenAfiyet olsun canım. Onlar gelemezde ben gelicem en sonunda
Sabah gittim doktora sadicim temizledi kapatti bakalim hayirlisi haftaya tekrar gidecem..Kıznaneelimoonn dişin ne oldu
Banada ver kuzum cayindanKıznaneelimoonn dişin ne oldu
Hosgeldin kuzumSelam kızlar bende gurbetteyimKonyadan Bursaya evlenip yerleştim
Teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın canım? Siz yurtdışında yaşıyorsunuz sanırımHosgeldin kuzum
Nasilsin
Cok sukur iyiyim canimTeşekkür ederim iyiyim sen nasılsın canım? Siz yurtdışında yaşıyorsunuz sanırım
Cok sukur iyiyim canim
Evet ben fransa'dan,burda yurt disi yurt ici karisik herkese aciktir kapimiz