- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.401
Eyim, sen nassınGunaydin yavrum tisikirler
Nassin
iyi canim sagol sen nasilsin sürün nasilAhanda kim gelmissnerelerdesin kiz sen hic gorunmedin ne habeerr
Bugunumuze sukur kankaEyim, sen nassın
Kendimi kaldırırsam evle ilgilenmeyi düşünüyorum
Eyidir ellerinden operleriyi canim sagol sen nasilsin sürün nasil
Allahtan çok dağınık değil , misafirim vardı haftasonu diye güzel bi el atmıştım.Bugunumuze sukur kanka
Ee ozaman sadece dusunmekle kalirsin
Merak etme kanka cocuk oldumu otomatige baglaniyon sikinti yokAllahtan çok dağınık değil , misafirim vardı haftasonu diye güzel bi el atmıştım.
Ya ben tek başıma böleyimde birde çocuğum olsa naparım acaba
bende onlari gözlerinden operim yaslandim nane iki cocuk beni darmadagin etti senin durumu dusununce cildirirdim heraldeEyidir ellerinden operler
Yarın sınav sonuçları açıklanıyorMerak etme kanka cocuk oldumu otomatige baglaniyon sikinti yok
amanin Denas! kis nerelerdesin?
Bendeki sabir daglara taslara verilmemis yavrumbende onlari gözlerinden operim yaslandim nane iki cocuk beni darmadagin etti senin durumu dusununce cildirirdim heralde
dogurdum 2 aylik oldu bile
Ayy hadi insallah kuzum kazanirsin yaparsin senYarın sınav sonuçları açıklanıyor
Ooo dadindan yinmezdogurdum 2 aylik oldu bilebuyuk de 25 aylik. cok eglenceli
gecmis olsun canim benimde polene var kasinip dururum. :/amanin Denas! kis nerelerdesin?
ben iyiyim cok sukur, alerjilerim costu azcik, onun disinda hersey tikirinda.
sen anlat ayol, napiosun ? nerelerdesin? iyimisin?
sorma eglenceden cildiriyoruz butun gun sabahlar olmasin yapiyoruzOoo dadindan yinmez
Hee sagdan soldan hoppaasorma eglenceden cildiriyoruz butun gun sabahlar olmasin yapiyoruz
o bitane daha dogurmuyormuymus
aynen yaa.. eskiden hic etkilenmezdim , birkac senedir bahar geldimi tamam artik, gozler gidiyor.Cok gecmis olsun kuzum ya aynen alerjilerde azdi bahar gelince..
Allah kavustursun tez zamada insallah tatlim