- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.421
Yavrum bidenesi curuttu sadicimi ikiyi ne yapsino bitane daha dogurmuyormuymus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yavrum bidenesi curuttu sadicimi ikiyi ne yapsino bitane daha dogurmuyormuymus
biraz seni örnek alsinYavrum bidenesi curuttu sadicimi ikiyi ne yapsin
yirim bebeleri ,yirriiimmm <3 ugras tatlim, bide bakioki insan, kocaman olmuslar özlüyor insan yaagecmis olsun canim benimde polene var kasinip dururum. :/
iyi olmana sevindim canım bende napiyim bebelerle ugrasmaca :))
sagol canim benim.yirim bebeleri ,yirriiimmm <3 ugras tatlim, bide bakioki insan, kocaman olmuslar özlüyor insan yaa
heh iste ayni dert bendekide. cildimde kuru zaten ffffffff
Daha haziranda var iki tane daha , hepsi birleşecek bakalımAyy hadi insallah kuzum kazanirsin yaparsin sen
Sen yaparsin yaw akilli hatunsun senDaha haziranda var iki tane daha , hepsi birleşecek bakalım
İnsallah yavrim
Ver gazı ver gazıSen yaparsin yaw akilli hatunsun sen
zamani geldi evet, alsam iyi olur.sagol canim benim.
benimde kuru hatta atopik dermotit teshisli :) sen ama ilac kullanabilirsin bu alerji için hap iciyorlar alerjinin etkileri olmuyor
tekrar gecmis olsun canimzamani geldi evet, alsam iyi olur.
gel arada ya topiklere
Bu kizanin niye yoruyor bu kadar seni?Denas14__ ben delimiyim kız ikinciyi yapayım. Benim ikinci en fazla kazayla olur oda mümkün değil
Valla bilmiyorum denas gece uykusu hala düzene girmedi.gece geç yatıyor ben sabah mecbur erken kalkiyorum. Gündüz bir kere uyuyor ondada iş tutuyorum. İyice huy değiştirdi sürekli bana bak diyor diye liste uzayıp gidiyor.Bu kizanin niye yoruyor bu kadar seni?
Dahlia_ kız Allah seni ne etmeye
Gülmem mi Allah da seni güldürsünGülümsetmek istemiş olabilirim