GURBETCiLER DURAGI:)

Kuzuumm yaa uzulme ne olur
Bidaha tedavi olanagin yokmu yani ?
uzun zaman olmaz canım zaten borç harçla oldu hep şimdi ders çalışacağım atanmam lazım hayırlarla inşallah canım bir rahata eredemedik
ama her zorluğun arkasında bir kolaylık vardır diyorum gülüm belki de rahatlayacağız oluruna bırakacağız biraz ya düşüm düşün olmuyor

Aynen kuzum herseyin hayirlisi sikma canini,her zorlukla beraber elbet bir kolaylik vardir unutma..
Derslerine odaklan canim atanmaya bak sonra gerisi corap sokugu gibi gelecek bak gor
Bazi seyleri zorlamamak gerek akisina birakmalisin kuzum,kolay degil tabi anliyorum seni ama cok fazla dusunmemeye calis..

evet canım 3 senedir düşünüyorum düşün düşün yine sonu hüsran oluruna bırakmak lazım çok istemekle değil ALLAH'IN iztemesiyle olan şeyler bunlar bakalım nasip

Sagol kuzum
Gunesli bir pazar gunune uyandik cok sukur binn sukuriyiyim tatlim sen
benim polenlere karsi alerjim var , dünden beri sol gözüm hassas, kasiniyor, bugunde sagolsun sekli semali degisti , o SIKINTImin disinda hersey yolunda tatim , sagolasin annemleri ugurladik , iki hafta sonra geliyorlar insallah, garip bir his kapladi icimi onlar gidince ....

Cok gecmis olsun kuzum ya aynen alerjilerde azdi bahar gelince..
Allah kavustursun tez zamada insallah tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…