- 12 Temmuz 2006
- 35.022
- 30.380
- 60
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.121
E tamam bakalım.Bebe uyurken uyu tabii.Uyanırsa uyutmazAyy bende minigi yeni uyuttum işler duruyor ama yapasim yok yatıp uyuyasim var.sanırım bende uyuyacagim
Uyu kiz uyu ohh misAyy bende minigi yeni uyuttum işler duruyor ama yapasim yok yatıp uyuyasim var.sanırım bende uyuyacagim
Hade sen yat. Iyi uykular sana.Valla uyuycam hadi ben kactim.zeymur gece suyu ısıt beni bekle.hepiniz opuldunuz
Iyiyim abla napiim. Bugun itibariyle depresyonu raporlu bi hatunum. Atar yapiyom:) heyet raporu aldim. 1ay. Ise baslamamak icin. Sen naptin.nasilsinzey-mur um naber
Valla aslina bakarsan baya bi depresyondayim ablada. Caktirmamaya calisiyorum. 2 cocukla depresyona bile rahat rahat giremiyo insan.İyiyim bende.Gerçekden depresyonda değilsin inş
Oy canım ihmal etme bir doktora yada psikoloğa başvurValla aslina bakarsan baya bi depresyondayim ablada. Caktirmamaya calisiyorum. 2 cocukla depresyona bile rahat rahat giremiyo insan.
Aman abla ya gitsem nolcak. Hayat ayni olduktan sonra psikolog napacak bana.Oy canım ihmal etme bir doktora yada psikoloğa başvur
Noldu mazefim
Öle deme konuşmak bile rahatlatıyor.Aman abla ya gitsem nolcak. Hayat ayni olduktan sonra psikolog napacak bana.
Aman abla ben burdaNoldu mazefim
Öle deme konuşmak bile rahatlatıyor.
Aman senin sisirmenden ne. Olacak be sendeAman abla ben burdaMazef in kafasini sisiriyorum yetiyo o bana.
Oylemi diyon kiz:)demekki daha cok sisirmem lazimAman senin sisirmenden ne. Olacak be sende
Bak sonra pisman olma abla:)Hehe benimkinide şişir madem
Tamam olmam:)Bak sonra pisman olma abla:)
Sisir kız yeterli sen sisirOylemi diyon kiz:)demekki daha cok sisirmem lazim