GURBETCiLER DURAGI:)

aayy o bebeleriii yeriimm beeeeennnnnn

tsk. canim , bende ozluyorumda , eskisi gibi bakamiyorum iste napiosun , yoruyorlar dimi seni minnoslar?
Cok yoruyorlar hem de.
Büyuk kiz okulda tum gun pek zararı yok bana ama ufaklik tam etrafı keşfetme zamaninda oldugu icin surekli gözlemlemem gerekiyor. Dolaplari felan aciyor. Senin bir tanemiydi?

Cok yoruyorlar hem de.
Büyuk kiz okulda tum gun pek zararı yok bana ama ufaklik tam etrafı keşfetme zamaninda oldugu icin surekli gözlemlemem gerekiyor. Dolaplari felan aciyor. Senin bir tanemiydi?
aay ayy en tatli dönemlerii , cekmeceleri acip icine girerdi benimkiler cekmecelerimi bozdu velet
benim iki tane teyzesi , ellerinden operler . kucugum ama 4 yasinda, cabuk buyudu yaa

aay ayy en tatli dönemlerii , cekmeceleri acip icine girerdi benimkiler cekmecelerimi bozdu velet
benim iki tane teyzesi , ellerinden operler . kucugum ama 4 yasinda, cabuk buyudu yaa
Ayy maşallah Allah esirgesin cok tatli oluyorlar. Düşünüyormusun 3.yü?
Bu arada nerelisin nikita? sakinca yoksa tabi

nasilsin koreciiim , cuma'miz hayr dolu gece insallah, vakti cuma pür Nur saca

aksaray'in nesi cok meshur?
sagol canım benim senin de cuman mübarek olsun.
Aksaray'ın yemek olarak pek birşeyi meşhur degil canım yaa.
Yemek yarışması var sitede önümüzdeki ay yöresel yemeklerden yapılacak kara kara düsünmeye başladim. Ne ile katilayım

kiz onca sey arasinda bide yarismalara katilabiliosan kocaman masallah sana, helal olsun
sen bulursun bisey canim, oyumu sana veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…