- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.321
digerleride pek takilamiyorum tatlim,Hayirli aksamlar olsun hatunlar ne oruyonuz
Evet diyorsunuz simdi bu nanee ne haltlar yiyor da ugramiyor mekana
Valla aslinda pek bisey de yok ama oyle biraz uzaklasayim dedim azcik ozlesinler beni didim
Sizi bilmemde ben sizi cok ozlemisim bee
Haklisin kuzum isler gucler firsat bulamiyolar tabi:)digerleride pek takilamiyorum tatlim,
cocuklar nasil? iyimi?
bende iyiyim canim, aynen bilindik islere devam, calisiyorum , evde calismaya devam ediyorumHaklisin kuzum isler gucler firsat bulamiyolar tabi:)
Iyiyim canim cocuklarda iyiler cok sukur
Sen nasilsin nasil gidiyor?
Allah kolaylik versin kuzumbende iyiyim canim, aynen bilindik islere devam, calisiyorum , evde calismaya devam ediyorum
haftaya karneler veriliyor burda , bakalim oglanlar nasil performans sergilemisler , haytalarim .
basbelasiyim sen nasilsin fistik?
hepimize canimAllah kolaylik versin kuzum
kiss!!
Nabersiniz genşler
eyvallah cimcime, senden naber?Nabersiniz genşler
Iyilik saglik cok sukur senden ne haber kankaNabersiniz genşler
aklim sende!!pazartesine kan tahlili yaptıracağım inşallah dostlar dua edin günler geçmiyor bana
Hadi hayirlisi kuzumm guzel haberlerini bekliyoruzpazartesine kan tahlili yaptıracağım inşallah dostlar dua edin günler geçmiyor bana
ben de heyecanla bekliyorum canımHadi hayirlisi kuzumm guzel haberlerini bekliyoruz
eyvallah cimcime, senden naber?
İyiyim kızlar , tişikirlerIyilik saglik cok sukur senden ne haber kankaeyimin?
Yerim seniİyiyim kızlar , tişikirler
Tatli heyecanlar bunlar kuzum ne guzel iste:)insallah mutlu haberlerinle de hepimiz senleniriz burdaben de heyecanla bekliyorum canım
heyecanla sizlerle paylaşacağım canım inşallah sevinirim yaTatli heyecanlar bunlar kuzum ne guzel iste:)insallah mutlu haberlerinle de hepimiz senleniriz burda