GURBETCiLER DURAGI:)

Sorun değil cnm, cocuğum olduğunu duyunca otomatikmen evli olduğumu düşünmen normal.
Bekarım, bebekken ayrıldım.

Herşey kader,kısmet.
Kimse ayrılmak için evlenmiyor. Şartlar insanı buna mecbur ediyor.
Sadece sana düşen sorumluluk fazla olmuştur. Neysee, kankamın kankası :))
kaç senedir arkadaşsınız madonnayla?

Herşey kader,kısmet.
Kimse ayrılmak için evlenmiyor. Şartlar insanı buna mecbur ediyor.
Sadece sana düşen sorumluluk fazla olmuştur. Neysee, kankamın kankası :))
kaç senedir arkadaşsınız madonnayla?
Ömrümün sonuna kadar da o sorumluluk benim üzerimde olucak.
Geçen sene vefat etti eski eşim.
Oyuzden Allah güç kuvvet sağlık verdikçe her zaman oğlumun yanında ve arkasında olucam inşallah.
5 senedir cnm arkadaşızZ

birisi mi var hayatında kuzum ..ALLAH hayırlı uğurlu dosdoğru eylesin inşallah hayatındaki kişiyi görmediğin mutluluklar taddırsın inşallah hayırlarla sağlıcakla amin

birisi mi var hayatında kuzum ..ALLAH hayırlı uğurlu dosdoğru eylesin inşallah hayatındaki kişiyi görmediğin mutluluklar taddırsın inşallah hayırlarla sağlıcakla amin
@Kurk Mantosuz Madonna ile 5 senedir arkadaşız demek istedim bebeğim, sormuş Koremanya ne kadar zamandır tanışıyorsunuz diye...
Ama hayatımda da var biri dört senedir Güzel dileklerin için cok teşekkür ederimm

ay ben de anlamak istediğim gibi okumuşum
hehehehe ama o zaman senin için duam özel arkadaşın için geçerli gülüm :) demek ki doğru okumuş gibi oldum

Yaniii ben doğrucu davut olduğum için, kendi anlamak istediğin o şeyide cevaplıyayım dedim
ALLAH hayırlarla sağlıcakla sevgi saygı sadakat ile birbirinize kaderlerinizi bağlar inşallah gülüm özelini de söylemiş oldun gülüm ama benden çıkmaz

Allah sana ve yavruna hayırlı uzun ömürler versin canım. Seni onun başından eksik etmesin. Güzel insanlarla karşılaşırsın inşallah.

Hayirli aksamlar olsun hatunlar ne oruyonuz
Evet diyorsunuz simdi bu nanee ne haltlar yiyor da ugramiyor mekana
Valla aslinda pek bisey de yok ama oyle biraz uzaklasayim dedim azcik ozlesinler beni didim
Sizi bilmemde ben sizi cok ozlemisim bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…