- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.223
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.301
Sorun değil cnm, cocuğum olduğunu duyunca otomatikmen evli olduğumu düşünmen normal.
Sorun değil cnm, cocuğum olduğunu duyunca otomatikmen evli olduğumu düşünmen normal.
Bekarım, bebekken ayrıldım.
Ömrümün sonuna kadar da o sorumluluk benim üzerimde olucak.Herşey kader,kısmet.
Kimse ayrılmak için evlenmiyor. Şartlar insanı buna mecbur ediyor.
Sadece sana düşen sorumluluk fazla olmuştur. Neysee, kankamın kankası :))
kaç senedir arkadaşsınız madonnayla?
he ya herkes sus pus biri kız mı doğurdu neBu millet nerdeeeee?
aaynaa
naneelimoonn
@TopraKahveBob
basbelasiyim
@Kurk Mantosuz Madonna
OriginalNIKITA
My SouL
Mazef
Ayy Allahım az toplaşın hele
birisi mi var hayatında kuzum ..ALLAH hayırlı uğurlu dosdoğru eylesin inşallah hayatındaki kişiyi görmediğin mutluluklar taddırsın inşallah hayırlarla sağlıcakla aminÖmrümün sonuna kadar da o sorumluluk benim üzerimde olucak.
Geçen sene vefat etti eski eşim.
Oyuzden Allah güç kuvvet sağlık verdikçe her zaman oğlumun yanında ve arkasında olucam inşallah.
5 senedir cnm arkadaşızZ
@Kurk Mantosuz Madonna ile 5 senedir arkadaşız demek istedim bebeğim, sormuşbirisi mi var hayatında kuzum ..ALLAH hayırlı uğurlu dosdoğru eylesin inşallah hayatındaki kişiyi görmediğin mutluluklar taddırsın inşallah hayırlarla sağlıcakla amin
@Kurk Mantosuz Madonna ile 5 senedir arkadaşız demek istedim bebeğim, sormuşKoremanya ne kadar zamandır tanışıyorsunuz diye...
Ama hayatımda da var biri dört senedirGüzel dileklerin için cok teşekkür ederimm
Yaniii ben doğrucu davut olduğum için, kendi anlamak istediğin o şeyide cevaplıyayım dedimay ben de anlamak istediğim gibi okumuşum
hehehehe ama o zaman senin için duam özel arkadaşın için geçerli gülüm :) demek ki doğru okumuş gibi oldum
ALLAH hayırlarla sağlıcakla sevgi saygı sadakat ile birbirinize kaderlerinizi bağlar inşallah gülümYaniii ben doğrucu davut olduğum için, kendi anlamak istediğin o şeyide cevaplıyayım dedim
Aminnn aminnn aminnn cok aminnnnnALLAH hayırlarla sağlıcakla sevgi saygı sadakat ile birbirinize kaderlerinizi bağlar inşallah gülümözelini de söylemiş oldun gülüm ama benden çıkmaz
Ömrümün sonuna kadar da o sorumluluk benim üzerimde olucak.
Geçen sene vefat etti eski eşim.
Oyuzden Allah güç kuvvet sağlık verdikçe her zaman oğlumun yanında ve arkasında olucam inşallah.
5 senedir cnm arkadaşızZ
Malatyada :)Nerede yaşıyordun hiç bilmiyorum ben?
Vayy karısi diyarı. :))Malatyada :)
Buyur canım geç kaldım amaBu millet nerdeeeee?
aaynaa
naneelimoonn
@TopraKahveBob
basbelasiyim
@Kurk Mantosuz Madonna
OriginalNIKITA
My SouL
Mazef
Nasılsın balım yavrucugun nasıl?Buyur canım geç kaldım ama
İş güç yorgunluk göğüs agrisi bu benNasılsın balım yavrucugun nasıl?
korecim naber? iyimisin?Bu millet nerdeeeee?
aaynaa
naneelimoonn
@TopraKahveBob
basbelasiyim
@Kurk Mantosuz Madonna
OriginalNIKITA
My SouL
Mazef
İş güç yorgunluk göğüs agrisi bu ben
Yaramazlık haylazlık naz buda kızım olur sen nasilsin
korecim naber? iyimisin?