- 22 Temmuz 2014
- 30.029
- 28.250
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.261
ben de bundan sonra bekleme sürecindeyim gülüm üzerimde ağırlık çok kasık ağrılarım vr hafif öyle gülüm..sen nörüyon gi? nasil gidio, ?
bizimki malum .. isteyiz yine
hayirli haberini bekliyorum canimmm,...takipteyim <3ben de bundan sonra bekleme sürecindeyim gülüm üzerimde ağırlık çok kasık ağrılarım vr hafif öyle gülüm..
tedavi de bitti bundan sonra bekleme zamanı
ay hayırlısıyla sağlıcakla seviniriz dehaber edeceğim sizlerehayirli haberini bekliyorum canimmm,...takipteyim <3
Agrisin agrisin.kasiklarin belinde ağrısına bol bol uykun gelsin azcik midenin bulansinkuzucuklar ne kadar suskunsunuz çay içiyorum gelinama boş gelmeyin haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
ya gögüslerim kopacakmış gibi acıyor ağrıyor ya
ay ay inşallah kuzum benim tuvaletteki halime ben şaşırıyorumAgrisin agrisin.kasiklarin belinde ağrısına bol bol uykun gelsin azcik midenin bulansin
Demek benden korktun
O nasıl bi resimdi öyle kızım korkarım tabiii, seksi şeyler yolla banaDemek benden korktun
Dur hemn yolluyorumO nasıl bi resimdi öyle kızım korkarım tabiii, seksi şeyler yolla bana
Temizlik , iş güçNasılsınız kızlar ?
Bir can sıkıntısı dünden beri hiç sorma.Temizlik , iş güç
Şimdi kahve molası verdim. Daha toz alıcam
Sen ne ediyon
Akşam 18.00 olsun diye iple çekiyorum sen nasılsınNasılsınız kızlar ?
AhahahaDur hemn yolluyorum
Akşam 18.00 olsun diye iple çekiyorum sen nasılsın
Ahahaha
İşimi çok sewiyorum ama özellikle saat 15.00 den sonra afakanlar basıyor bana 18.00 olmasını iple çekiyorumNeden acebaa?
Çok daraldım bugün.
Hayır olsun inşallahBir can sıkıntısı dünden beri hiç sorma.
Havadan mı sudan mı bilemedim.
Bahardandır diyecegim alakası yok