GURBETCiLER DURAGI:)

Iyim canim ne yapayım. Her zamanki şeyler boş zaman bulursam burdayim. yoksa voluk cocukla ugrasıyorum.
Neden yorgunsun gülüm?
yogunum yazmistim tatlim, yogunlukta yorgunlugu getiriyor tabi. nolsunki, is , isten sonra evdeki isler ,
yorucu oluyor gercekten.
senin minnoslar nasil? yaramazlik varmi

yogunum yazmistim tatlim, yogunlukta yorgunlugu getiriyor tabi. nolsunki, is , isten sonra evdeki isler ,
yorucu oluyor gercekten.
senin minnoslar nasil? yaramazlik varmi

iyiler çok şüküŕ.
Büyük okula gidiyor zarari olmuyor bana.
Ama küçük hiç durmuyor yerinde, tüm gün ilgi bekliyor. Çok yoruyor beni. Gece de pek düzenli uykusu yok. Sürekli uyanıyor. Uykusuz geziyorum tüm gün boyu

Çok zor öyle olunca, biraz daha dişini sıkacaksin mecburen, bizimkide yapıyor ve cok kötü oluyorum bende. Uykunun en tatlı yerinde tin tin tin gelip uyandırıyor. Allah yardımcın olsun

kuzular yumurtalarım büyümüş bugün gittim doktora çarşamba yine kontrolümüz var çok heyecanlıyım ya bu hafta bol bol dinleneceğim

he ya, guzel giderdi simdi

nasilsin fistik?
iyiyim canım ya yarın yine doktor yollarındayım yumurtalara son kez bakacak ondan sonra da ilişki der işte..
kendimi yormayacağım bu hafta midem falan iyice bir tuhafım vurulduğum ilaçlardan kaynaklı sanırsam ...
sen nasılsın canım işler yoğun mu?
burası sessizleşti

aman iyi olda, olur hersey Allahin izni ile, biraz sabir iste.
ben isteyim ,cikacagim birazdan, hersey tikirinda sukur.
evet topik sessiz dimi? vardir isleri

aman iyi olda, olur hersey Allahin izni ile, biraz sabir iste.
ben isteyim ,cikacagim birazdan, hersey tikirinda sukur.
evet topik sessiz dimi? vardir isleri
iyiyim hamdolsun canım sen de iyisindir inşallah canım stres olmamaya çalışıyorum işte...
bu hafta çok önemli bakalım nasip kısmet sevincime az kaldı inşallah diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…