- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.221
yogunum yazmistim tatlim, yogunlukta yorgunlugu getiriyor tabi. nolsunki, is , isten sonra evdeki isler ,Iyim canim ne yapayım. Her zamanki şeyler boş zaman bulursam burdayim. yoksa voluk cocukla ugrasıyorum.
Neden yorgunsun gülüm?
unutuyorum inanAmin deyzemm amin sende kendine lutfen dikkat et
yogunum yazmistim tatlim, yogunlukta yorgunlugu getiriyor tabi. nolsunki, is , isten sonra evdeki isler ,
yorucu oluyor gercekten.
senin minnoslar nasil? yaramazlik varmi
Çok zor öyle olunca, biraz daha dişini sıkacaksin mecburen, bizimkide yapıyor ve cok kötü oluyorum bende. Uykunun en tatlı yerinde tin tin tin gelip uyandırıyor. Allah yardımcın olsuniyiler çok şüküŕ.
Büyük okula gidiyor zarari olmuyor bana.
Ama küçük hiç durmuyor yerinde, tüm gün ilgi bekliyor. Çok yoruyor beni. Gece de pek düzenli uykusu yok. Sürekli uyanıyor. Uykusuz geziyorum tüm gün boyu
kuzular yumurtalarım büyümüş bugün gittim doktora çarşamba yine kontrolümüz var çok heyecanlıyım ya bu hafta bol bol dinleneceğim
he ya, guzel giderdi simdigel keyfim gel biri de çay yapsa da içsek
iyiyim canım ya yarın yine doktor yollarındayımhe ya, guzel giderdi simdi
nasilsin fistik?
aman iyi olda, olur hersey Allahin izni ile, biraz sabir iste.iyiyim canım ya yarın yine doktor yollarındayımyumurtalara son kez bakacak ondan sonra da ilişki der işte..
kendimi yormayacağım bu hafta midem falan iyice bir tuhafım vurulduğum ilaçlardan kaynaklı sanırsam ...
sen nasılsın canım işler yoğun mu?
burası sessizleşti
iyiyim hamdolsun canım sen de iyisindir inşallah canım stres olmamaya çalışıyorum işte...aman iyi olda, olur hersey Allahin izni ile, biraz sabir iste.
ben isteyim ,cikacagim birazdan, hersey tikirinda sukur.
evet topik sessiz dimi? vardir isleri
İnşallah yumurtladigin gunude görürüzkuzular yumurtalarım büyümüş bugün gittim doktora çarşamba yine kontrolümüz var çok heyecanlıyım ya bu hafta bol bol dinleneceğim
ay kuzum benim hayırlarla sağlıcakla inşallah gülüm aminİnşallah yumurtladigin gunude görürüz
GünaydınGünaydınnnn canlarrr nasılsınıź??
uykuluyum yaGünaydınnnn canlarrr nasılsınıź??