GURBETCiLER DURAGI:)

Ne olsun gulumm yaa hastalikla ugrastim durdum,bende de hala hsalsizlik yorgunluk var ama dune gore daha iyiyim cok sukur:)
Sen nasilsn bakalim neler yaptin?
ben de ne olsun canım 3 gündür aşırı çalışmamız vardı eşimle malum :KK70::KK70::KK70: yarın dinleniriz artık :)
benim de kasıklarımda batmalar var gülüm bir yandan da yorgunluk gülüm..
hasta mıydın canım üşüttün mü? geçmiş olsun çok canım

ben de ne olsun canım 3 gündür aşırı çalışmamız vardı eşimle malum :KK70::KK70::KK70: yarın dinleniriz artık :)
benim de kasıklarımda batmalar var gülüm bir yandan da yorgunluk gülüm..
hasta mıydın canım üşüttün mü? geçmiş olsun çok canım
Ooo masallah kiz :nazar::KK8:
Allah emeginizi bosa cikarmasin gulum:))
Valla usutme sitma ne ararsan vardi ya cok fena hastalandim bu defa:confused:yeni yeni kendime gelmeye calisiyorum kuzum cok tskler:KK15:

Bende iyiyim, gerçi karışık bir durum yaşıyoruz burda. Hollanda iyice belli etti kendini, Türkiyeye kesin dönüş umdugumuzdan dahada önce gerçekleştirilecek inşallah.
Hayirdir canim?benim gundem den pek haberim yok bu aralar:/
Sanirim zaten kesin donusu dusunuyordunuz oyle degilmi?

OriginalNIKITA OriginalNIKITA daha yeni okudum haberleri yaa iyice karismis ortalik:KK57:
Allah yardimcimiz olsun avrupa'ninda turklere olan tavirlari iyice tavan yapmaya basladi..hayirlisi olur insallah ne diyim:KK51:
iyi oldu, maskelerini düsürmüs oldular, mücadelenin dozaji yükseldi diyebilirim.
bizim buralar sakin , Amsterdamda olmus yine dün,...bana göre dün hic bisey olmamali idi. Bakalim, sonumuz hayr olsun insallah, dua edin olurmu canim/

X