- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.201
Hadi hayitlisi olsun canim insallah hersey gonlune gore olurbugün hastaneden hastaneye koşuşturduk ilk iğnem vuruldu yumurtalarımın büyümesi için canım artık tedavi başlamış oldu :)
Sagol canım benim.Oyy canim yaa valla cok zor
Bende ayniyim bakma ayda yilda erken yatiyorum cunku vucudum iflas ediyor artik!
Sabah 6 da kalkliyorum aksam nerdeyse 10 a 11 e kadar ayaktayim gerisini sen dusun anacimee 11 den sonrada azcik oturayim diyorum bi film izliyeyim,kk ya takilayim ama yarim saat sonra benim gozler istifa ediyor vesselam anne'lik kolay degil ev hanimligida rabbim yardicimiz olsun:)yinede halimize bin sukur be narinim
ben de yumurta haşladım kuzucuklarım yicemHuhuuu hanımlarrrr neredesiniz yahu?
Nasılsınız neler yaparsınız?
basbelasiyim
OriginalNIKITA
naneelimoonn
@TopraKahveBob
@Kurk Mantosuz Madonna
Mazef
aaynaa
kuzum ne yapıyorsun ?Gunaydinnnnnnn :)
burnumu çekiyorum şekerim heralde hasta olacağım yaGunaydinn sekerlerr
Hepinizi sevgiyleee kucaakliyorummm
Nasiliz bakalim bugun
cümlemizin inşallah gülüm benim ikimiz de seviniriz inşallah bekliyorum sabırlaHadi hayitlisi olsun canim insallah hersey gonlune gore olur
Amin insallahcümlemizin inşallah gülüm benim ikimiz de seviniriz inşallah bekliyorum sabırla
Insallah güzel haberler verirsin bize.ben de yumurta haşladım kuzucuklarım yicembebeğe iyi gelsin diye yumoşlarıma hehehe...
şimdi iğnemi vuracağım..
rüyamda bir sürü bebek kıyafetleri oyuncakları gördüm rüyam onlarla geçtiD:
hadi hayırlısı gülüm inşallah hayırlarla sağlıcakla o da sevinir kuzum benim...Insallah güzel haberler verirsin bize.
Eltim de igne kullaniyor. Onlarda bugün gidecektti tüp bebek icin konya ya
Herkes kalbinin ekmegini yer.hadi hayırlısı gülüm inşallah hayırlarla sağlıcakla o da sevinir kuzum benim...
benim eltim de bana inşallah hayırlısıyla olur demedi o kadar tedavim konuşulduğu halde
evet canım moralimi bozmamak için de kimseleri de aramıyorumHerkes kalbinin ekmegini yer.
Ne demiştim sana kötü oldugunu hissettigin insanlarin laflarina kulagini tıka.
Moralini baskalari yüzünden de bozma.
iyi şeyler düşun iyi olsun
valla banada oyle geliyor , ben baya gücsüz düstüm. bu haftasonu vitamin B takviyesi yapayim , yoksa isim yas.Sen su bagisiklik sistemini guclendir biraz surekli hasta oluyorsunbende 16 martta istanbula gidiyorum canim nasipse tedaviye baslayacagiz
fistik , sana yazacam yazacam aha simdi yaziyorum, yogunum annem ya,Huhuuu hanımlarrrr neredesiniz yahu?
basbelasiyim
OriginalNIKITA
naneelimoonn
@TopraKahveBob
@Kurk Mantosuz Madonna
Mazef
aaynaa
Iyim canim ne yapayım. Her zamanki şeyler boş zaman bulursam burdayim. yoksa voluk cocukla ugrasıyorum.fistik , sana yazacam yazacam aha simdi yaziyorum, yogunum annem ya,
siz olmasaniz belki girmem buraya ,
nasilsin napiosun?
Amin deyzemm amin sende kendine lutfen dikkat etvalla banada oyle geliyor , ben baya gücsüz düstüm. bu haftasonu vitamin B takviyesi yapayim , yoksa isim yas.
ay az kalmis canim surda 16 Martahade hayirli sonuclara vesile olsun insallah, bu sefer yüzün bu konuda gülsün canimmm deyzemm aklimdasin!
Ben kızın peşinde koşuyorum siz napiyorsunuzHuhuuu hanımlarrrr neredesiniz yahu?
basbelasiyim
OriginalNIKITA
naneelimoonn
@TopraKahveBob
@Kurk Mantosuz Madonna
Mazef
aaynaa
ben de kocamın peşinde koşuyorumBen kızın peşinde koşuyorum siz napiyorsunuz
Ben de iyim canim aynı senin gibi işteBen kızın peşinde koşuyorum siz napiyorsunuz