- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.141
hade hayirlisi !EVET CANIM YARIN DOKTORA GİDİYORUM KIZLAR İĞNELER BAŞLAYACAK KISMETSE
stres yok, stres yapma kuzum....heyecan stres karmakarışık canım benim
ay canım benim heyecanlıyım bayağıstres yok, stres yapma kuzum....
heyecan olsun , ama kendini bosa strese sokma tamammi?ay canım benim heyecanlıyım bayağı
heyecan olsun , ama kendini bosa strese sokma tamammi?
hersey olacagina varir zaten canim ,bende merakla bekliyorum sonucu inan
yazmasan olmaz zaten tatlim, insllah hayirli haberini aliriz , ama stres yok !ay heyecan da var stres o kadar olmamasına uğraşıyorum gülüm bakalım daha iyi hissederim inşallah kendimi bir şu iğnelere bir başlarsam hayırlarla inşallah amin ...
her yerde okursun hamiş olursam zaten canımher konuda ayna ayna ayna yazar beni birkaç gün susayım diye panlamasalar bari
yarın doktorun karşısında stres olurum heraldeyazmasan olmaz zaten tatlim, insllah hayirli haberini aliriz , ama stres yok !
hepsi helaldir canim , sen yeterki mujde ile gelyarın doktorun karşısında stres olurum heraldeheheheheh
yani benim yazmayacağım olur muhedefim 50 konuya yazmak diyorum ya da 100 konuya
ay ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM ALLAH SİZLERİN DE MURADLARINIZI HAYIRLARLA NASİP ETSİN GÜLÜM..hepsi helaldir canim , sen yeterki mujde ile gelayyyy kiz en az senin kadar istiyorumdur hee
Oooo ahanda benim sadicim gelmis ya laHerkese merhaba. Beni merak eden arkadaşlara teşekkür ediyorum.iki haftadır hastalıkla bogusuyoruz.kizim çok hastaydi ondan bana bulaştı bende hasta oldum o halimle birde hastaneye kontrole gittim.bildigin süründum valla yeni yeni biraz toparladik.yazismalarinizi okuyamadım.sizde ne var ne yok
Bende seni ozledimOooo ahanda benim sadicim gelmis ya la
Kiyamam cok gecmis olsun kuzum yanasilsiniz simdi peki?
Valla sadicim ben cok ozledim seni
Cok sukur kuzum allah beterinden saklasin,gecer oda zamanla merak etmeBende seni ozledimiyiyiz şimdi sadece kızda öksürük bende boru gibi bir ses kaldı oda geçer insallah
Bir an önce düzelsin ya konusasim gelmiyorCok sukur kuzum allah beterinden saklasin,gecer oda zamanla merak etme
Gunaydin kuzum nasilsin bakalimBir an önce düzelsin ya konusasim gelmiyor
Günaydın nanalim.sen nasılsın gorusmeyeliGunaydin kuzum nasilsin bakalim
Bogazin icin bal pekmez tarzi seyler tuketmeye calis yavrum,yumusatir ve daha kolay iyilesir..
Vay vay vay kimleri görüyorum yawKoremanya sen nasılsın canim
İki haftadır kız hastaydı canım kızdan bana geçti bende hasta oldum.ustune birde hastane kontrollerim vardı bakamadım burayaVay vay vay kimleri görüyorum yaw
Iyim mazefcim sen nasılsın?
Ćoktandır denk gelemiyoruz vallahi seni merak ediyordum.
Çok geçmiş olsun canım.İki haftadır kız hastaydı canım kızdan bana geçti bende hasta oldum.ustune birde hastane kontrollerim vardı bakamadım buraya