- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #10.981
Yinemi gol degilletiket isi bana gore degil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy kiyamam sana benzor oluyordur tabi gulum,ne yaparsin hayat iste telasi bitmezSaol balim is guc yine zorla uyandim sabah
Gel arada yavrucum:))ozletme kendinifirsat oldukca bakacagim tatlim , belli olmuyor
Gunaydin tatlimm ne haber?
ne yapayım kuzum ben de kaynanamla oturuyorum bu sevgililer gününde ne yapsam kurufasülye pilav mı heheh bir çorap alauyım bizim ağaya çam sakızı çoban armağanıHerkese merhaba @TopraKahveBob canım nasilsin hiç hatırlamıyorum
@kanadali35 hiç bekleme hemen yap kız ise gideli kkya bakmıyorsun çocuk yapta evde dur
aaynaa canım sen ne yaptın. Disipline Girmis BirKadin kız kurkun koksun emi
OriginalNIKITA sen nasılsın
Unuttuğum arkadaşlardan özür diliyorum
naneelimoonn etiket böyle yapilir
Nereye ucuyon yine zalım
Amaannn yap bir kuru fasulye kir soganibandir ekmagani ohh misne yapayım kuzum ben de kaynanamla oturuyorum bu sevgililer gününde ne yapsam kurufasülye pilav mı heheh bir çorap alauyım bizim ağaya çam sakızı çoban armağanı
Gidiyorum BenNereye ucuyon yine zalım
Nereye kizzGidiyorum Ben
Son 1 ayNereye kizz
Canim yaa basarilar dilerim insallah 1 ay sonra hayirli haberlerle gelirsinSon 1 ay
Ders calismam lazim adam akilli
1 ay sonra gorusucez insallah
İnşallah canım aminCanim yaa basarilar dilerim insallah 1 ay sonra hayirli haberlerle gelirsin
Cok ozleyecez seni ama bizsevildigini bil tatlim
aygen kendi mi kapattı üyeliğini..Canim yaa basarilar dilerim insallah 1 ay sonra hayirli haberlerle gelirsin
Cok ozleyecez seni ama bizsevildigini bil tatlim
@Aygen Beria canım ben sana şifremi vermiştim ya o online olduğum halde gözükmüyorsun demiştin sana şifremi verdğim için yönetim beni de banlamıştı yasaklandınız denilen uyarının altındaki numaraya mailimi attım onlar da beni aradı kimseye şifrenizi vermeyin uyarı yapıyor sistem dedi kaç üyeliğiniz var dedi ben bir taneyim dedim o nedenle kapattım üyeliğinizi tek tek ulaşın diye dedi..
yok canım önceden bir kez girildi ya onu söylüyor sadece o hani benim online olduğum halde gözükmüyordum ya o zaman senin nikinde kurkmantosuz du hani o gözüküyormuş ondan dedim zaten bir kez girildi o nedenle sonra da ben zaten şifremi değiştirdim giremez ki dedim zaten öncesinde olanı diyorum dedi ben de durumu açıkladım sonra bugün evtikin üyeliğinden ben msj atmak için girdim msj attım yöneticilere onu da sordu dedim ben ulaşamıyorum neden kapandığını da bilemedim o nedenle arkadaşım verdi zaten o doğum yaptı o siteye şuan giremez bana yardımcı olmak için verdi o kadar dedim şifrenizi vermeyin kimseye dedi daha dedi peki dedim"Yazar mısın rica etsem mesajını alıntılayıp
Kazene sorabilir , hangi ip lerden hesabına girilmiş. Başkalarına da vermiş herhalde şifresini. Ben hiçbir şekilde hesabına girmedim. Ve üyeliğimide kendim kapattım"
Arkadaşlar merhabalar. Disipline Girmis BirKadin yukarıdaki mesajını aynen iletmemi istedi. Elçiye zeval olmazmış
Tabii, arada illa uğrarım. Öpüyorum canımGel arada yavrucum:))ozletme kendini