GURBETCiLER DURAGI:)

Herkese merhaba @TopraKahveBob canım nasilsin hiç hatırlamıyorum
@kanadali35 hiç bekleme hemen yap kız ise gideli kkya bakmıyorsun çocuk yapta evde dur
aaynaa aaynaa canım sen ne yaptın. Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin kız kurkun koksun emi
OriginalNIKITA OriginalNIKITA sen nasılsın
Unuttuğum arkadaşlardan özür diliyorum

naneelimoonn naneelimoonn etiket böyle yapilir:KK59:
ne yapayım kuzum ben de kaynanamla oturuyorum :KK70: bu sevgililer gününde ne yapsam kurufasülye pilav mı :KK70: heheh bir çorap alauyım bizim ağaya çam sakızı çoban armağanı :KK70:

Benim terazi okuzu diyorki:KK53:ozel gunleri sevmiyorumm her gun ozel olmaliymiss cart curt,bak hele bak :lülülü:
Zaten ben kafama eserse alirim hediye yoksa nada yani:-)
Anliyacaniz bizde ozel gun yok anacim:KK14:yaparik cayimizi alirik cerezimizi alsana sevgileler gunu:halay:

Canim yaa basarilar dilerim :KK74:insallah 1 ay sonra hayirli haberlerle gelirsin:dua:
Cok ozleyecez seni ama biz:110:sevildigini bil tatlim:KK15:
İnşallah canım amin
Çok teşekkür ederim.
Ben de sizi özlicem kuzum ❤
Siz de çok seviliyosunuz:KK15:

@Aygen Beria canım ben sana şifremi vermiştim ya o online olduğum halde gözükmüyorsun demiştin sana şifremi verdğim için yönetim beni de banlamıştı yasaklandınız denilen uyarının altındaki numaraya mailimi attım onlar da beni aradı kimseye şifrenizi vermeyin uyarı yapıyor sistem dedi kaç üyeliğiniz var dedi :KK70::KK70::KK70: ben bir taneyim dedim o nedenle kapattım üyeliğinizi tek tek ulaşın diye dedi..

@Aygen Beria canım ben sana şifremi vermiştim ya o online olduğum halde gözükmüyorsun demiştin sana şifremi verdğim için yönetim beni de banlamıştı yasaklandınız denilen uyarının altındaki numaraya mailimi attım onlar da beni aradı kimseye şifrenizi vermeyin uyarı yapıyor sistem dedi kaç üyeliğiniz var dedi :KK70::KK70::KK70: ben bir taneyim dedim o nedenle kapattım üyeliğinizi tek tek ulaşın diye dedi..

"Yazar mısın rica etsem mesajını alıntılayıp
Kazene sorabilir , hangi ip lerden hesabına girilmiş. Başkalarına da vermiş herhalde şifresini. Ben hiçbir şekilde hesabına girmedim. Ve üyeliğimide kendim kapattım"

Arkadaşlar merhabalar. Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin yukarıdaki mesajını aynen iletmemi istedi. Elçiye zeval olmazmış:KK66:

"Yazar mısın rica etsem mesajını alıntılayıp
Kazene sorabilir , hangi ip lerden hesabına girilmiş. Başkalarına da vermiş herhalde şifresini. Ben hiçbir şekilde hesabına girmedim. Ve üyeliğimide kendim kapattım"

Arkadaşlar merhabalar. Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin yukarıdaki mesajını aynen iletmemi istedi. Elçiye zeval olmazmış:KK66:
yok canım önceden bir kez girildi ya onu söylüyor sadece o hani benim online olduğum halde gözükmüyordum ya o zaman senin nikinde kurkmantosuz du hani o gözüküyormuş ondan dedim zaten bir kez girildi o nedenle sonra da ben zaten şifremi değiştirdim giremez ki dedim zaten öncesinde olanı diyorum dedi ben de durumu açıkladım sonra bugün evtikin üyeliğinden ben msj atmak için girdim msj attım yöneticilere onu da sordu dedim ben ulaşamıyorum neden kapandığını da bilemedim o nedenle arkadaşım verdi zaten o doğum yaptı o siteye şuan giremez bana yardımcı olmak için verdi o kadar dedim şifrenizi vermeyin kimseye dedi daha dedi peki dedim

@Tatlicadi Meg yazdığımı iletirsin canım ...ben sitede olduğum halde takip edilenlerde o gözüken yerde gözükmediğim için ayarlardan ne yaptın da şuan sitedeyken gözükmüyorsun demişti ben de hesapları pek anlamadığım bir ayar da yapmadım ama şifremi vereyim bir bak çıkarsın demiştim canım o zaman girip girmediğini de bilmiyorum ama çoklu açılımdan dolayı kapattım dedi beni arayan beyfendi ondan sonra da durumu açıkladım öyle..

X