GURBETCiLER DURAGI:)

Koremanya Koremanya naif uyem benim sanada gunaydin kuzucum:KK15:
Cok sukur iyi olmaya calisiriyorum yataktayim daha ben:kahve:kahve keyfi yapiyorum:KK14:
Anacim bizim burda yeni subat tatili oldu da:KK53:hep sabahin 6 inda kalkan ben,hele biraz yatam dedim bu gec kalkanlari anlamak icin:işsiz:lakinn fekatt hicte bir numarasi yokmus bu gec kalkmanin bea:KK59:
Basim agridi uyumaktan:KK64:bana gore degil gec kalkmak onu anladim:ıslık:

Tembellik yapiyorum kahvem :-)
Kizz Mazef Mazef bende nckin den hatirlamadi bob oldun ya hani:KK53:hafiza kaybi yasiyor sanirsam:KK45:
Bide onun minnoslari yok minnosu var:KK48:
2.yimi doguracak yoksa hatun acaba:KK53:

Bebisi var biliyorum. Hep aklima ikincisi diye kalmis. Aslinda yazarken bir an dedim minosunu gördük ama ilk minos muydu dedim :-). Ay benim.nickim degise degise bir hal oldu. :p

Ek . Kahve mi didin :) afiyet olsun :*

Koremanya Koremanya naif uyem benim sanada gunaydin kuzucum:KK15:
Cok sukur iyi olmaya calisiriyorum yataktayim daha ben:kahve:kahve keyfi yapiyorum:KK14:
Anacim bizim burda yeni subat tatili oldu da:KK53:hep sabahin 6 inda kalkan ben,hele biraz yatam dedim bu gec kalkanlari anlamak icin:işsiz:lakinn fekatt hicte bir numarasi yokmus bu gec kalkmanin bea:KK59:
Basim agridi uyumaktan:KK64:bana gore degil gec kalkmak onu anladim:ıslık:
Bizim burada yeni bitti o tatil.
1 haftadır keyif yapıyordum.
Gece geç yatıyorum, eşim geç geliyor işten.
Onu bekliyorum. Sabahta okul icin erkenden kalk. Baya kötü oluyor.

Bebisi var biliyorum. Hep aklima ikincisi diye kalmis. Aslinda yazarken bir an dedim minosunu gördük ama ilk minos muydu dedim :-). Ay benim.nickim degise degise bir hal oldu. :p

Ek . Kahve mi didin :) afiyet olsun :*
Hee o hatun 2.yi yapar gibime geliyor :KK53:anacim bir duramiyonuz yerinizde degise degise sasi ettiniz bizide:confused:@Aygen Beria hele kurksuz hatun ona kimse yetisemez he:-)
Ek. Sagol kahvem ne yapim sana bayiliyorum:KK8:

X