- 24 Ocak 2016
- 5.473
- 39.913
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #10.961
Ben de iyim tatlım.Gunaydin koreeli :) iyiyim cok sukur sen nasilsin
Bugün erken kalktım işlerim var.
işbaşı yaptın mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de iyim tatlım.Gunaydin koreeli :) iyiyim cok sukur sen nasilsin
Yaptim yaptim gozunuz aydinBen de iyim tatlım.
Bugün erken kalktım işlerim var.
işbaşı yaptın mı?
Yaptim yaptim gozunuz aydin
mazo, ben pek ugrayamadim...iyiyim ben elh.Herkese merhaba TopraKahveBob canım nasilsin hiç hatırlamıyorum
@kanadali35 hiç bekleme hemen yap kız ise gideli kkya bakmıyorsun çocuk yapta evde dur
@aaynaa canım sen ne yaptın. Disipline Girmis BirKadin kız kurkun koksun emi
OriginalNIKITA sen nasılsın
Unuttuğum arkadaşlardan özür diliyorum
naneelimoonn etiket böyle yapilir
Gunaydin canim nasilsin?hayirdir ne zamandir pek ugramiyorsun kuzum basin kalabalik galiba ?kizlar canlar , hepinize gunaydin...
insallah iyisinizdir..
benim baya bi kalabalikti bakamadim, eskisi kadar bakamiyacagim tatlislar
firsat oldukca bakacagim insallah .
Gunaydin tatlimm ne haber?Günaydın
TopraKahveBob gunaydinnn bebem hosgeldinn nasilsin
Tembellik yapiyorum kahvemGünaydin nanem. Iyiyim sen ?
Tembellik yapiyorum kahvem
Kizz Mazef bende nckin den hatirlamadi bob oldun ya hanihafiza kaybi yasiyor sanirsam
Bide onun minnoslari yok minnosu var
2.yimi doguracak yoksa hatun acaba
Bizim burada yeni bitti o tatil.Koremanya naif uyem benim sanada gunaydin kuzucum
Cok sukur iyi olmaya calisiriyorum yataktayim daha benkahve keyfi yapiyorum
Anacim bizim burda yeni subat tatili oldu dahep sabahin 6 inda kalkan ben,hele biraz yatam dedim bu gec kalkanlari anlamak icinlakinn fekatt hicte bir numarasi yokmus bu gec kalkmanin bea
Basim agridi uyumaktanbana gore degil gec kalkmak onu anladim
firsat oldukca bakacagim tatlim , belli olmuyorGunaydin canim nasilsin?hayirdir ne zamandir pek ugramiyorsun kuzum basin kalabalik galiba ?
Saol balim is guc yine zorla uyandim sabahbasbelasiyim minnosum bidenem is yaptin demek kuzum hadi kolay gelsin
Napiyosun deyzemmmfirsat oldukca bakacagim tatlim , belli olmuyor
Hee o hatun 2.yi yapar gibime geliyor anacim bir duramiyonuz yerinizde degise degise sasi ettiniz bizide@Aygen Beria hele kurksuz hatun ona kimse yetisemez heBebisi var biliyorum. Hep aklima ikincisi diye kalmis. Aslinda yazarken bir an dedim minosunu gördük ama ilk minos muydu dedim . Ay benim.nickim degise degise bir hal oldu.
Ek . Kahve mi didin :) afiyet olsun :*