GURBETCiLER DURAGI:)

Aile birlesimi vizesine basvurduk 14 ay oldu esimin ilk evliligini sorusturd polis ondan uzadi birrds Turk vatandasi simdi evd mektup gondermislerde daha bize ulasmadi red olursa diye cok tedirginim de
Anladim canim,ilk evliligini yabanciyla mi yapmisti?
Resmi bosanma tamamlanmistir seninle evlendigine gore seni istek yapabilir aile birlesiminden,tabiki turkiye ye bildirdiyse bosanmayi...
Peki vatandasligi varmi esinin?

Avysturya vatandasiydi ilk esi esimin vatandasligi yok da oturum icinmi evlendi duye cok arastirmislar iste tesekkur ederim cevaplafiginiz icin
Anliyorum evet o tur durumlarda arastiriyorlar beyaz evlilikmi diye,vatandasligi yoksa eger biraz zor oluyor canim istegin erken cikmasi,eger calismisligi varsa ve oturumu ev tutuyor devlete kanitlamis oluyor aileme bakabilecek gucteyim diye sonrasinda istegi kabul oluyor artik 6 ay mi surer 1 senemi orasi belli degil...umarim hersey gonlunuzce olur:)
Rica ederim canim..

kızlar hormonlarımda testesteron hormonu yüksek çıktı demek ki gebeliğime bu da engel bir durum...
heheh adam gibi kadınmışım meğer :KK70::KK70::KK70:

Kilo verince düzeliypr o durum :KK70:

Aile birlesimi vizesine basvurduk 14 ay oldu esimin ilk evliligini sorusturd polis ondan uzadi birrds Turk vatandasi simdi evd mektup gondermislerde daha bize ulasmadi red olursa diye cok tedirginim de

Koremanya Koremanya

naneelimoonn naneelimoonn degisecek cok yakinda:) ben cok iyi degilim aslinda. Günde iki agri kesici aliyorum. Agridan kivransam almazdim. Bas agrisi deli ediyor. Gecmeyen yorgunluk ve gecmeyen aclik hissi. Günlerdir evle bile ilgilenemedim. Meger ben neymisim. Bugün iyilestim biraz. O yorgunluk gitti ya biraz simdi kalkip evi süpüresim var. Sabahi zor edecem :KK70: grip desen degil. Bütün eklemlerim belim basim agriyor. Bir kac gün dönüyordu da. Sonra tuzlu cips yedim. Gecti. Soguk mu aldim naptim anlamadim. Fransa'da nasil havalar? 6 hafta kaldi Bahara insallah

naneelimoonn naneelimoonn degisecek cok yakinda:) ben cok iyi degilim aslinda. Günde iki agri kesici aliyorum. Agridan kivransam almazdim. Bas agrisi deli ediyor. Gecmeyen yorgunluk ve gecmeyen aclik hissi. Günlerdir evle bile ilgilenemedim. Meger ben neymisim. Bugün iyilestim biraz. O yorgunluk gitti ya biraz simdi kalkip evi süpüresim var. Sabahi zor edecem :KK70: grip desen degil. Bütün eklemlerim belim basim agriyor. Bir kac gün dönüyordu da. Sonra tuzlu cips yedim. Gecti. Soguk mu aldim naptim anlamadim. Fransa'da nasil havalar? 6 hafta kaldi Bahara insallah
Degissin bencede:KK66:
Cok gecmis olsun kuzum,havalardan olabilir ya dikkat et bide su diyet isini cokmu abartiyorsun sen bakim?
Kilo verecem diye sagligindan olma kuzum azar azar herseyden ye duzenli egzersiz de yaparsin olur biter,kendini kasma fazla...
Tansiyonun falan dusuyor olmasin canim?
Bas donmeleri falan devam ederse bir doktora gorun ve zencefil cayi tuket iyi gelir:)
Rabbim sifa versin tez vakitte insallah:)
Kizz burda havalar bir soguk bir sicak ama sanki bahar camdan bakiyor gibi:))

X