- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #10.801
Sadıcımmmmmhosgeldin yaw nerelerdesin sen bakim merakta kaldim yahuu! cezalisinnotuurr sifirrSelam herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadıcımmmmmhosgeldin yaw nerelerdesin sen bakim merakta kaldim yahuu! cezalisinnotuurr sifirrSelam herkese
Sanada selam kusum ne habersin bakalimSlm herkese
tatlim ,,,ben pek bakamadim dün..Enemmm buralar ne kaa sessizzz
Etiket yapalım bari
@Mazef nerelerdeydin
naneelimoonn koş sadıçın geldi @basbelasiyim
OriginalNIKITA
@Koremanya aaynaa @Justin Timurleng custinimmm
Huuuuuuu
nerelerdesin gerçekten de?Bensiz yapamaz o
merhaba canım ne haberGünaydınn
İyiyim canım , sen nasılsın ?merhaba canım ne haber
İyiyim niki,Sen nasılsın?tatlim ,,,ben pek bakamadim dün..
nasilsin?
O senin sadıçın ben bilemicem :))Disipline Girmis BirKadin hatun gelmiss hictee orali degil selaamm hirkise diyor
Simdi bu bir cezayi haketmedimi?
ben de iyiyim canım ne olsun hastaneden geldim oturuyorum gülüm hava nasıl orada?İyiyim canım , sen nasılsın ?
Güneş gösteriyor kendini ama yine de soğuk canımben de iyiyim canım ne olsun hastaneden geldim oturuyorum gülüm hava nasıl orada?
aynı burası da öyle gülümGüneş gösteriyor kendini ama yine de soğuk canım
eh iste, cok sukur tatlim, ayni yine, isteyim ..calisiyorum , sen naptin kac gundur konusamadik .İyiyim niki,Sen nasılsın?
Ayni biraktigin gibiyim , degisen hicbirsey yokeh iste, cok sukur tatlim, ayni yine, isteyim ..calisiyorum , sen naptin kac gundur konusamadik .
Hosgeldin canim:)Kizlar selam bi sorum olcak ama gurbetciler topigi ama bende vizrm cikarsa Viyanaya gelecegim vize ile alakali birseyler yardimci olan olurmu ☺
Hee sadic benimdebir tek beni degil herkesi ihmal etti bu hatun diyorum el birligiyle bir ceza verelim yawO senin sadıçın ben bilemicem :))