- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #10.761
sag kolum agiriyor lili.. hep bu fareden hee ... sendede oluyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sag kolum agiriyor lili.. hep bu fareden hee ... sendede oluyor mu?
Yaşlanmışsın kızım sen bana olmuyorsag kolum agiriyor lili.. hep bu fareden hee ... sendede oluyor mu?
geçmiş olsun canım merhem falan sür doktora gitsag kolum agiriyor lili.. hep bu fareden hee ... sendede oluyor mu?
inkar ediodum ne güzel, niye dedin yaaaaYaşlanmışsın kızım sen bana olmuyor
oyle degil canim benim, icten hissediyorum .. bazen oluyor, bazen elimde oluyor , sürekli hissettigim bir rahatsizlik degil ama eminim fareden . sagolasin canimgeçmiş olsun canım merhem falan sür doktora git
Ya şimdi benim burcumun özelliği dobrayımdır biraz,inkar ediodum ne güzel, niye dedin yaaaa
seviom ama ben , hec degisme dobra ol ( ayrica ne alaka la, ben bise mi dedim?)Ya şimdi benim burcumun özelliği dobrayımdır biraz,
Oyuzden beni pek kimse sewmez
he hakketten , nerdeler acaba?
Yoo demedin, ben yaparım açıklama öyle bakma sen banaseviom ama ben , hec degisme dobra ol ( ayrica ne alaka la, ben bise mi dedim?)
temem duttum seni , yap icinden geceni disindanda cansinYoo demedin, ben yaparım açıklama öyle bakma sen bana
İçi dışı bir hatun derler banatemem duttum seni , yap icinden geceni disindanda cansin
diyebilirler...görecezzzİçi dışı bir hatun derler bana
diyebilirler...görecezzz
gercekten ya, burasi niye boyle sessizlestiki aaynacim?dostlar nerelerdesiniz?
3. gün diyetimin benimde 1 kilo 200 gr verdim
saf gibi oldum ama ne yapalım bebeğimiz için değergercekten ya, burasi niye boyle sessizlestiki aaynacim?
helal olsun , dahada verirsin sen
muhtemelenherkesin işi var sanırım
başım ağrıyor açlıktan hehehehemuhtemelen