GURBETCiLER DURAGI:)

Hahah Allah iyiliğiniz versin
Dünde vardı okudum çıktık hemen
Ban'ami aseriyon kizhee arada tatil olur be dogru diyosun,cunku insan kendi istegiyle birakamiyor kk yi
Ahaa sincik kk da ban yiyilesi bir konu daha donuyoryazip yazip sildimtuhh dedim nalet girsinnn degmezz
Çekiyor kız cidden
Ama birdahakine kolay kolay cesaret edemem bu sefer 3 gün
Hangi konu

yavrular nasılsınız ben de idare eder yine bu saate kadar kaynanamla ilgilendim ama eşimin gönlü olsun diye eltimlerde ses yok

seninle gurur duyuyorum yavrim
oy kuzum ama onun çenesi yine durmadı şu hamile bu hamile eşime eski istedikleri kızı anlatıyor kız kocasının yanında daha güzel duruyormuş da kocasını bepenmiyor ay dişlerimi sıka sıka bir hal olacağım hayırlısıyla yarın dedikleri götürselerdi de bir rahat nefes alaydım ya

desin... cokta tin.
cvp vermedinmi?

sonuc önemli zaten , esinin seni sevmesi , el üstünde tutmasi herseyden daha önemli dimi? onunla aranizda ne olursa olsun , kimsenin bozamiyacagi bilincinde olduktan sonra ...
ama kv denin oyle davranmasi cok yanlis, keske yapmasa.
rahmetli kaynata da aynıydı şunu istedik de gitseydik verirlerdi de ben oğluma nice memurlar bulurdum da seni niye aldık çalışmayacaksan neden aldık almazdık da aynı kafa mermer yani..
oğluyla aramız bozulsa da hiç üzülecek gibi de durmuyorlar ya bir tuhaflar ne desem boş

oww.... cook ilginc.
sen hiiiicccc orali olma canim, yaslidir de gec, Rabbim ecrini verir , utanir oda insallah. (cokkk ilginc valla)
Rabbim saadetinizi her daim diri tutsun akilli hatunsun vesselam

oww.... cook ilginc.
sen hiiiicccc orali olma canim, yaslidir de gec, Rabbim ecrini verir , utanir oda insallah. (cokkk ilginc valla)
Rabbim saadetinizi her daim diri tutsun akilli hatunsun vesselam
ALLAH RAZI OLSUN gülüm...
yarın doktora gidiyorum canımlar bakalım bebek için nasıl bir tedavi uygulayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…