- 22 Temmuz 2014
- 30.031
- 28.250
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #10.441
çok şükür o zaman canım ben de temizlik yaotım bugün öyle zaman geçtiTsk.ler caanimm, bendede bi değişiklik yok valla .. Aynı elhamdulillah.
Benim yeterince kötü geçtibu haftasonu da nasıl geçti anlamadım
hayırdır canım benim kötü bir şey yok demiBenim yeterince kötü geçtineyse simdi iyi
Hiç dinlenemedim, üstüne üşüttük karı koca yatıyoruz evde ölü misalihayırdır canım benim kötü bir şey yok demi
ay canım çok geçmiş olsun ...Hiç dinlenemedim, üstüne üşüttük karı koca yatıyoruz evde ölü misali
Ooo, nasıl geçiyor günlerin peki? :)ay canım çok geçmiş olsun ...
biz de dün heptemizlik eltimgilde yemeğe geldi kaynanam yanımda ya
tak tuk geçiyor canım kaynanam bazen sinir ediyor beni ama ne yapayım susuyorum...Ooo, nasıl geçiyor günlerin peki? :)
Çokta tınnGünaaydınnn
Ne gizli kalmış ne topik
Nane kızacak
Napiyon gii
Napiyim ancak kahvaltı yaptımNapiyon gii
Ooo tembel. Perdeleri yıkadım camları sildim kızımı gezdirdim uyuttum şimdi kanepe silcemNapiyim ancak kahvaltı yaptım
Bugün hiçbirşey yapasım yok,aksine çok işim var .
Sen napıyorsun
Maşallaahh maşallahhhOoo tembel. Perdeleri yıkadım camları sildim kızımı gezdirdim uyuttum şimdi kanepe silcem
Bencede ben gibi ev işini yaşayacak kadar tutan biri bu kadar iş yaptıysa senin ooooMaşallaahh maşallahhh
Hakıkaten maşallah yaa
Benim bu laflardan sonra evi yalayıp yutmam lazım
Cokta tinn tabiÇokta tınn
Oo hatuna bak senBencede ben gibi ev işini yaşayacak kadar tutan biri bu kadar iş yaptıysa senin oooo
Bencede ben gibi ev işini yaşayacak kadar tutan biri bu kadar iş yaptıysa senin oooo
Çok geçmiş olsun naneeeciğimmmNee oruyonuz aa kizlarr
Ben cok hastayiman itibariyle battaniye altindan yaziyorum balli zencefilli cay yaptim her zerrem usuyor fransa donacak bu hafta gazamiz mubarek olsun