- 24 Ocak 2016
- 5.473
- 39.913
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #10.421
Deşifre oldummn
Koremanya alin size koreli
@Elif abla OriginalNIKITA bu kizlar üyelik iptal edip yeni üyelik aldilar.
V Vinka eski yeu @Aygen Beria eski mantosuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deşifre oldummn
oh olsunDeşifre oldummn
Bana diyene bakuyelik aliyosun biseyde demiyosun gadin ne bilek sen kimsin nerdesinSelammm nerelerdesin sen be kadın yahuuu?
Merak edip duruyorum.
Nihahahhaneden neden?kimden kaciyosun kizDeşifre oldummn
Ben geldim de kimselerde yoktu buralarda.Bana diyene bakuyelik aliyosun biseyde demiyosun gadin ne bilek sen kimsin nerdesin
Ben artikin buralardayim gizli yerlerle isim olmaz cinim
Beni gormek isteyen buraya gelir kuzum
Yok valla kimseden kacmiyorum. Temiz bir başlangıç yapayım dedim o yüzden. NanemNihahahhaneden neden?kimden kaciyosun kiz
Hee anladim canim merci; )Hepsi üyelik iptal etmesi. Bir ikisi sadece yeni nick aldi. Liste uzun aslinda benim basim agriyor bugün. Onun disinda superim hamd olsun :)sen neler yapiyorsun?
Iyi o zaman hayirli ugurlu olsun tatlimYok valla kimseden kacmiyorum. Temiz bir başlangıç yapayım dedim o yüzden. Nanem
Sag ol sana daHee anladim canim merci; )
Ne tesaduf benimde basim agriyor sinsi sinsigecmis olsun kahvem..
Geçmiş olsun tatlışım :*Sag ol sana da
Sag ol canim :)Geçmiş olsun tatlışım :*
Aaa... Üyelik iptal edip niye yeni üye oldularki? Eskisine nolmustuki? İyiki aramızdalarda. . Merak ettim valla. Nanemmm hem burda hem odada oluruk yavyum
Kısss, Nigar! Yeu ya nolmuş?Geçmiş olsun tatlışım :*
Yeu kayboldu canııım ^^ ehehKısss, Nigar! Yeu ya nolmuş?
Nikitam kizlar degisiklik istemis isteyeni nesil iste ne yaparsin kizz biz yaslandikmi nehic oyle heveslerim.yok gomlek degisir gibi nick degisiyolarAaa... Üyelik iptal edip niye yeni üye oldularki? Eskisine nolmustuki? İyiki aramızdalarda. . Merak ettim valla. Nanemmm hem burda hem odada oluruk yavyum
Burdayimmm tadlummhayirdir pazar pazar erkencisin kuzumKız naneelimoonn nirdaaasın?
Ah ah sorma yahuBurdayimmm tadlummhayirdir pazar pazar erkencisin kuzum
Zamaneler dimi? Kız gel sende bee, nolacak sanki ?güzel ve tembel bir pazar olsun canım. Hepimize!Nikitam kizlar degisiklik istemis isteyeni nesil iste ne yaparsin kizz biz yaslandikmi nehic oyle heveslerim.yok gomlek degisir gibi nick degisiyolar
Valla anacim.ben daha gizli yerlere gelmemsiz artik bir ora,bir bura idare ediverin artik