- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #10.461
Sagol kuzucum benimBaşladım bile ay toplaması bile yetti
Azcuk dinleneyim devam ederim
Ben dinlene dinlene seviyorum
Çok geçmiş olsun naneeeciğimmm
Daha yeni donuyorsunuz siz desene
Aslinda sipsak yapinca daha guzel oluyorSagol kuzucum benimcok sukur biraz daha iyiyim ya oneydi oyle sabah berbattim be
Eee valla simdi donma.sirasi bizde vesselam
Sendemi dinlene dinlene yapiyosun kiz bendensinkahve molasi yok kk molasi derken kaplugumba edasiyla ancak bitiyor isler bazen de otomatige bagliyorum sip sak ama gina geldi artik varya dusunsene 4 bucur evin icinde oy oyy ben nere gidem oy
Mazef te bir bucurlen sasirmis ne edecegini 2. olursa ne etcen yavrucum
Degilmi acelemiz yokAslinda sipsak yapinca daha guzel oluyorhemencecik bitiyor isler
Ama o zamanda cok yoruluuorum , boyle dinlene dinlene iyi :)))
GUNAYDINNNNN
Canlarim sekerlerimmmnasilsiniz bakalim?
Ben cok daha iyiyim bugun bin sukur
basbelasiyim kiz minnosum yine nerelerdesin sen?hic sesin cikmiyor
V Vinka aha simdi daha iyi be gulum degismeyin su profilleri zart zurt yahem ben seni boyle tanidim bikerem boyle sevdim seni @Aygen Beria sende kuzum yettin artik takip edemez oldum seni zaten bir dur yerinde
Canimmm:)
Günaydın canım, nasılsın bugün?
Ahahaha tatlışım günaydınGUNAYDINNNNN
Canlarim sekerlerimmmnasilsiniz bakalim?
Ben cok daha iyiyim bugun bin sukur
basbelasiyim kiz minnosum yine nerelerdesin sen?hic sesin cikmiyor
V Vinka aha simdi daha iyi be gulum degismeyin su profilleri zart zurt yahem ben seni boyle tanidim bikerem boyle sevdim seni @Aygen Beria sende kuzum yettin artik takip edemez oldum seni zaten bir dur yerinde
Sen ozunde guzelsin bidenemAhahaha tatlışım günaydın
Ben özümdeyim şükürsen nasılsın bakalım, her şey yolunda mı, haberim var senden ama olsun adettendir buradan da soralım
AhahahahaSen ozunde guzelsin bidenem
Ayy bu cumleyi kurarken sey aklima geldiama "esim ozunde iyi bir adam"bdv den firlama bir cumle oldu yaw
Neyse ivit nirde kalmistikiyiyim tatlisim ya kendime geldim yahu acildim
Sen ne oruyon bacim
buralar sessizleşti ya ay canlanalım canlandıralımGünaaydınnn
Ne gizli kalmış ne topik
Nane kızacak
Kuzucum senin diyete falan ihtiyacin varmiki yawAhahahahabenimde aklıma geldi aynı şeyi düşünmüşüz nanişim
Bende erken kalktım, spor ve diyet malumunuz. Dün start verildi. Biraz harekete geçtim, oradan akvaryumcuya balık getirtmiştik onu alıcam, ufak bi dr kontrolüm var sonra evcağzıma dönüşşklasik, ekstrem bir durum yok
Geçmiş olsun canım iyi mi şimdi?bugün kaynanamı hastaneye götürdüm ay ne kadar kalabalıktı ALLAH herkese şifa versin
Aaynam tatlimmmburalar sessizleşti ya ay canlanalım canlandıralım
Olmaaa mı, var vallaKuzucum senin diyete falan ihtiyacin varmiki yawabartiyorsun bence sekerim
Bende temizlik yaptim anacimyoruldum valla uykum var ama direniyorum
Gecmis olsun tatlim nesi var?bugün kaynanamı hastaneye götürdüm ay ne kadar kalabalıktı ALLAH herkese şifa versin
Ohh masallah kuzumaOlmaaa mı, var valla
Ohhh ben yaptım temizliğimi, artık 8-9 ay yapmam:) kol/bacak kopmuştu yaparken bilsen :) ellerne sağlık canımsın
ALLAH RAZI OLSUN CANIMGecmis olsun tatlim nesi var?
Allah sifa versin gulum..
Hadi hayirlisi kuzucumALLAH RAZI OLSUN CANIM
sen nasılsın ben de gün sayıyorum doktor randevuma kaldı 1 hafta