GURBETCiLER DURAGI:)

Başladım bile ay toplaması bile yetti
Azcuk dinleneyim devam ederim
Ben dinlene dinlene seviyorum

Çok geçmiş olsun naneeeciğimmm

Daha yeni donuyorsunuz siz desene
Sagol kuzucum benimcok sukur biraz daha iyiyim ya oneydi oyle sabah berbattim be

Eee valla simdi donma.sirasi bizde vesselam

Sendemi dinlene dinlene yapiyosun kiz bendensinkahve molasi yok kk molasi derken kaplugumba edasiyla ancak bitiyor islerbazen de otomatige bagliyorum sip sak ama gina geldi artik varyadusunsene 4 bucur evin icinde oy oyy ben nere gidem oy

Mazef te bir bucurlen sasirmis ne edecegini 2. olursa ne etcen yavrucum

Aslinda sipsak yapinca daha guzel oluyor hemencecik bitiyor isler
Ama o zamanda cok yoruluuorum , boyle dinlene dinlene iyi :)))

GUNAYDINNNNN
Canlarim sekerlerimmmnasilsiniz bakalim?
Ben cok daha iyiyim bugun bin sukur

basbelasiyim kiz minnosum yine nerelerdesin sen?hic sesin cikmiyor

V Vinka aha simdi daha iyi be gulum degismeyin su profilleri zart zurt yahem ben seni boyle tanidim bikerem boyle sevdim seni@Aygen Beria sende kuzum yettin artik takip edemez oldum seni zaten bir dur yerinde

Günaydın canım, nasılsın bugün?

Ahahaha tatlışım günaydın
Ben özümdeyim şükür sen nasılsın bakalım, her şey yolunda mı, haberim var senden ama olsun adettendir buradan da soralım

Ahahaha tatlışım günaydın
Ben özümdeyim şükür sen nasılsın bakalım, her şey yolunda mı, haberim var senden ama olsun adettendir buradan da soralım
Sen ozunde guzelsin bidenem

Ayy bu cumleyi kurarken sey aklima geldiama "esim ozunde iyi bir adam"bdv den firlama bir cumle oldu yaw

Neyse ivit nirde kalmistikiyiyim tatlisim ya kendime geldim yahu acildim
Sen ne oruyon bacim

Reactions: Yeu
Sen ozunde guzelsin bidenem

Ayy bu cumleyi kurarken sey aklima geldiama "esim ozunde iyi bir adam"bdv den firlama bir cumle oldu yaw

Neyse ivit nirde kalmistikiyiyim tatlisim ya kendime geldim yahu acildim
Sen ne oruyon bacim
Ahahahaha benimde aklıma geldi aynı şeyi düşünmüşüz nanişim

Bende erken kalktım, spor ve diyet malumunuz. Dün start verildi. Biraz harekete geçtim, oradan akvaryumcuya balık getirtmiştik onu alıcam, ufak bi dr kontrolüm var sonra evcağzıma dönüşş klasik, ekstrem bir durum yok

Kuzucum senin diyete falan ihtiyacin varmiki yawabartiyorsun bence sekerim
Bende temizlik yaptim anacimyoruldum valla uykum var ama direniyorum

Reactions: Yeu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…