- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #10.401
Yuhh 10 cocuk deme yawKız naneli on çocuk büyütmüş hatunsun benim kız içe basıyor arkadaş normal diyor resim atsam bakarmisin bi
Aleyküm selam mazocum, nasılsın?
Hoşgeldin bebiskızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beni özlediniz mi
hoşbulduk canım benim sen nasılsınHoşgeldin bebis
Tsk.ler caanimm, bendede bi değişiklik yok valla .. Aynı elhamdulillah.hoşbulduk canım benim sen nasılsın
İn cin top atıyor topikte allah iyiliginizi versin kızlar. Gizli odalarda ne fısıldaşıyorsunuz?naneelimoonn OriginalNIKITA basbelasiyim TopraKahveBob @Aygen Beria @Yeu aaynaa Mazef
Benim kız hasta giremiyorum o yüzden bugün toparladı biraz. Bu arada eklemeden edemicem kız nazida hiç çekilmiyor Allah erkeklere sabır versinİn cin top atıyor topikte allah iyiliginizi versin kızlar. Gizli odalarda ne fısıldaşıyorsunuz?naneelimoonn OriginalNIKITA basbelasiyim TopraKahveBob @Aygen Beria @Yeu aaynaa Mazef
Gecmiş olsun mazef. öp benim yerimeBenim kız hasta giremiyorum o yüzden bugün toparladı biraz. Bu arada eklemeden edemicem kız nazida hiç çekilmiyor Allah erkeklere sabır versin
anam bacim, ben bi hastaliktan kurtulamadim yaa... kisik ses ile güya calisiyorum kac gundur., hade dün evde idim, cocuklari okula biraktiktan sonra 2 saat yattimm... gizli oda cooog gözel, ben duttum . orda olalim kaynatalimİn cin top atıyor topikte allah iyiliginizi versin kızlar. Gizli odalarda ne fısıldaşıyorsunuz?naneelimoonn OriginalNIKITA basbelasiyim TopraKahveBob @Aygen Beria @Yeu aaynaa Mazef
Gecmiş olsun. Geldiği zaman gitmiyor. Tez zamanda atlatırsın inşallahanam bacim, ben bi hastaliktan kurtulamadim yaa... kisik ses ile güya calisiyorum kac gundur., hade dün evde idim, cocuklari okula biraktiktan sonra 2 saat yattimm... gizli oda cooog gözel, ben duttum . orda olalim kaynatalim
ay insallah ... , sagolasin fistikGecmiş olsun. Geldiği zaman gitmiyor. Tez zamanda atlatırsın inşallah
Sağol canım.operimGecmiş olsun mazef. öp benim yerime
Selamun aleykum mekanim guzel mekanimnasilsin yavrum seni boynu bukukmu biraktik kiyamam sana nanen artik burda kimse olmasada ben gelicem terk etmiyecem seni
Simdi diyecekler ahaa nane yine kafayi siyirdikonusuyo kendu kendune ne yapayim ayol gizli gizli dediler yoldan cikardilar
Amaaaa yookkk daha gitmem ben gizli yerlereannem gizli odalara girme dedi bikeremm
Hele etiket yapam belkide gelirsiniz
TopraKahveBob @manyakkoreli kiz koreliye ne olmus oyle bilen varmi Mazef basbelasiyim kurksuzun nicki unuttum.iyimi
OriginalNIKITA aaynaa @NIGAR HANIM
Sagol kuzum ya sende olmasan nerden bilecez yaw:/
Koremanya alin size koreli
Elif abla OriginalNIKITA bu kizlar üyelik iptal edip yeni üyelik aldilar.
@NIGAR HANIM eski yeu @Aygen Beria eski mantosuz.
Selammm nerelerdesin sen be kadın yahuuu?
Sagol kuzum ya sende olmasan nerden bilecez yaw:/
Hem bunlar niye uyelik iptal.ediyolar bakim?desifre mi oldular yoksam
Sen nasilsin tatlim iyilimisin