- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
Benim kansızlığa bir iki yetmemiştir geçen sene.ama teşekkürler bulabilirsem yediririm.çok yiyeceğini sanmıyorum zaten.meyve sevmiyor pek.kivi iyi geliyormuş ama yemedi meselayani kesimlikle büyükler bile 1 tane taş çatlasın iki tane yiyordu ama siz yine dikkat edin
Ben kayisi duymustum valla inciri bilmiyom..dene canim bunlardan zarar gelmez ama erige dikkat et yarim yedir..insallah sifa olur yavrucaga ya cok uzuldumKayisi değilde inciri suya isladim sabah uyanınca suyunu verilcem bakalim yarında kayisiyi islarim ne tutarsa artik
Uyu canim benim dinlen sen cok yoruluyorsun..rica ederiz sirnim ne demekİkinizede çok tesekkur ederim ilginiz düşünceniz için.kız uyumusken azda ben uyuyayim.iyi geceler hanımlar gorusuruz inaallah
Rica ederiz ablam, inaşllah tez zamanda sorunuçözülür bebişinİkinizede çok tesekkur ederim ilginiz düşünceniz için.kız uyumusken azda ben uyuyayim.iyi geceler hanımlar gorusuruz inaallah
Sende öpüldün ablami yarın görüşmek üzereCanlarim bende yatar uyku basti valla allaha emanet olun hayirli geceler opuldunuz
Kiz sen fr degilmisinroseange yazmisin ya yakinsin ama fransizlar yazin hep orda hee
Aynen fazla cool takiliyolarEvet ya ta 2009da olmusum uye
Icime dogmus demekki ta buralara gelecegim
Fransa olmamista komsu olmus :)
Evet yazlari cok Fransiz var cool bir sekilde takiliyorlar burda