GURBETCiLER DURAGI:)

Hosgeldin kuzum:KK68:londrada degilim malesef ama mutlaka oralardan arkadaslar vardir yardimci olurlar canim:KK66:evli bekar?yeni geldiniz demek merak etme zamanla alisirsin bacim:KK69:
Evliyim yedi bucuk aylik gebeyim ongun oldu ew ariyoz duzen kurmaya calisioz market ucuz alisveris icin yardimci olan arkadaslara ihtiycam var

Kizlar okula basladimya gunduzleri giremiyom. Gec geliyom biraz, eve gelincede temizlik yemek misafir derken vakit geciyo... nanecim sen naptin nasilsin?
Ooo tatlim basladinmi cok sevindim:KK66:bak gordunmu mesgul olunca nasilda geciyor zaman:)nasil alistinmi nasil gidiyor?bende bildigin gibi ev cocuklar iyiyim cok sukur..

Evliyim yedi bucuk aylik gebeyim ongun oldu ew ariyoz duzen kurmaya calisioz market ucuz alisveris icin yardimci olan arkadaslara ihtiycam var
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim:)valla inan hic bilmiyorum ben fransadayim yardimci olmak isterdim londrayi bilmiyorum...@Berra6868 arkadas var ingiltereden ama neresinde bilmiyorum acikcasio_O

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim:)valla inan hic bilmiyorum ben fransadayim yardimci olmak isterdim londrayi bilmiyorum...@Berra6868 arkadas var ingiltereden ama neresinde bilmiyorum acikcasio_O[/QUOTE
Amin insallah sende bayagi uzaktasin ah bu turkler ekmek icin gurbete dusuyolar allah yardimcimiz olsn insallah o arkdas bana yardmci olur

X