- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
- Konu Sahibi naneelimoonn
Kimsede yoksada kalacaksin reyhanim burasi bizden sorulurben yokken siz olacaksiniz yahuoooo valla kimsecikler yok burada bende gidiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimsede yoksada kalacaksin reyhanim burasi bizden sorulurben yokken siz olacaksiniz yahuoooo valla kimsecikler yok burada bende gidiyorum
Hosgeldin kuzumlondrada degilim malesef ama mutlaka oralardan arkadaslar vardir yardimci olurlar canimevli bekar?yeni geldiniz demek merak etme zamanla alisirsin bacimSlm arkadaslar ben londradayim ongun oldu bana yardmci olurmusunz burayi hic bilmiorz
Valla bugun cok doluydum canim disarda islerim vardi onlari hallettim:)sen nasilsin iyimisin?Günaydınnn :) naneelimoonn ablam bugün iş çok galiba ? hiç uğramadın buralara :)
naneelimoonn günaydın canım
Nerelerdesin sekerim sen nasilsin?Gurbetci hanimlar iyi geceler :)
Evliyim yedi bucuk aylik gebeyim ongun oldu ew ariyoz duzen kurmaya calisioz market ucuz alisveris icin yardimci olan arkadaslara ihtiycam varHosgeldin kuzumlondrada degilim malesef ama mutlaka oralardan arkadaslar vardir yardimci olurlar canimevli bekar?yeni geldiniz demek merak etme zamanla alisirsin bacim
Ooo tatlim basladinmi cok sevindimbak gordunmu mesgul olunca nasilda geciyor zaman:)nasil alistinmi nasil gidiyor?bende bildigin gibi ev cocuklar iyiyim cok sukur..Kizlar okula basladimya gunduzleri giremiyom. Gec geliyom biraz, eve gelincede temizlik yemek misafir derken vakit geciyo... nanecim sen naptin nasilsin?
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim:)valla inan hic bilmiyorum ben fransadayim yardimci olmak isterdim londrayi bilmiyorum...@Berra6868 arkadas var ingiltereden ama neresinde bilmiyorum acikcasiEvliyim yedi bucuk aylik gebeyim ongun oldu ew ariyoz duzen kurmaya calisioz market ucuz alisveris icin yardimci olan arkadaslara ihtiycam var
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim:)valla inan hic bilmiyorum ben fransadayim yardimci olmak isterdim londrayi bilmiyorum...@Berra6868 arkadas var ingiltereden ama neresinde bilmiyorum acikcasi[/QUOTE
Amin insallah sende bayagi uzaktasin ah bu turkler ekmek icin gurbete dusuyolar allah yardimcimiz olsn insallah o arkdas bana yardmci olur
Len misafir nasılsın napiyosun
Ben çok iyiyim hatta ruh halimi anlatan şarkıyı birazdan paylaşacağımValla bugun cok doluydum canim disarda islerim vardi onlari hallettim:)sen nasilsin iyimisin?
Sagol canim.iyiyim cok sükür. Buralardayim . Sen nasilsin :)Nerelerdesin sekerim sen nasilsin?
Iyim bende sukur:)buralardayim bende dolaniyomalmanca nasil gidiyoSagol canim.iyiyim cok sükür. Buralardayim . Sen nasilsin :)
Sanaada gunaydinn agir misafirimGünaydınlarrr