GURBETCiLER DURAGI:)

Bunlar sindirim sorunu yasayan bebekler icin rahatlatma cayi sekerimmazefin bebisi rahatsizmis da kabizmis yavrucak ona gosteriyodum..nasilsin kizz nerelerdesin
Hm. Sut arttırıcı çay gibime geldi resminde Memiş varya

Modem yandi ydi yeni yaptı daha adamlar 10 gun sonra geldiler tamire sık giremedim yani. Ama buralardayım artık bi seslenmen yeter

Naneli ilinin tesekkur ederim zahmet verdim sanad dur o damlayi internetten bi bakım burda varmı.bende bugün eczaneye gittim dedim böyle böyle.oda dediki ilaç kullanma çocuk ona alışır. Kaygısıyla inciri günlük kaynak sabah AC karna ve gün içersinde ver dedi.hemen incir kayısı aldım.deneyim bir sure baktım ise yaramadı.o zaman o çayları isterim senden.ama çok tesekkur ederim.senin yaptığını birçok kişi yapmıyor gunumuzde

Rica ederim canim ne demek:)evet aynisini bende dusundum aslinda o tur ilaclara alisirsa bu defa ilac olmadan yapamaz o yuzden bencede biraz riskli,dogal yontemleri bi dene once bakalim insallah sonuc verir sirinim:))yinede ben burdayim unutmaseve seve yardimci olurum

Hm. Sut arttırıcı çay gibime geldi resminde Memiş varya

Modem yandi ydi yeni yaptı daha adamlar 10 gun sonra geldiler tamire sık giremedim yani. Ama buralardayım artık bi seslenmen yeter
Anne sutu ile beslenen bebeler icin o tatlim:)modemi halletmisin artik cok sukur her zaman beklerim sekerim

Valla bende bi gün ilaçlardan medet umacagina dusunmezdim.ama kizim öğle ağlamaya başlayınca kahroluyorum.çok üzülüyorum.ustelik psikolojisi bozuldu artık.napim ne ise yarıyor deseler onu yaparım.o haline hiç dayanamıyorum çünkü

Allah yardimcin olsun canim benim:)insallah guzel bi sonucla bitirirsin su sinavlarieee artik sende dinlen biraz ya cok yiprandin...
Yıprandığım konuların sonu güzellikle bitsin de başka birşey istemem ablam, yıpranmışlığım aklıma bile gelmez o zaman, bu arada ben mesaj attım sana ama spama düşmüş olabilir, ikinci gönderdiğim mp3 formatında onu daha rahat dinleyebilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…