- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
Aynen allah dermansiz dert vermesin bu yorgunluklar da gecer gider:)tm tatlim bakarim simdiYıprandığım konuların sonu güzellikle bitsin de başka birşey istemem ablam, yıpranmışlığım aklıma bile gelmez o zaman, bu arada ben mesaj attım sana ama spama düşmüş olabilir, ikinci gönderdiğim mp3 formatında onu daha rahat dinleyebilirsin :)
Abla bu arada sesim çok çok iğrenç :) kulaklarına vereceğim zarardan dolayı özür dilerimAynen allah dermansiz dert vermesin bu yorgunluklar da gecer gider:)tm tatlim bakarim simdi
Ben IspanyaHer memleketten var kuzumsen neresinden fr?
Kiz sen fr degilmisinBen Ispanya
Sizin neresi ?
Yok kizz kadife gibim sesin varAbla bu arada sesim çok çok iğrenç :) kulaklarına vereceğim zarardan dolayı özür dilerim
Ne oldu kuzum
Akşamdan beri kız agliyor gene kakasini yapamadıNe oldu kuzum
Ayyy canim yaa kiyamamAkşamdan beri kız agliyor gene kakasini yapamadı
Kadifemsi ses :) ayyy ben çok mutlu oldum :) bu iltifat karşısında :) hasta ama o, ondan o borazanlığı birde ben kızdırdım biraz tam oldu :)Yok kizz kadife gibim sesin vardigeri biraz borazan kacmis gibi
Abla bebekte nasıl olur bilmem de kırmızı erik yada elma rendesi iyi geliyor büyüklerde...Ayyy canim yaa kiyamamverdinmi incirden?kuru kayisi denedinmi hic o cok iyi geliyomus kabiza?
Dün incir ve kaygısıyla hoşaf yaptım dünden beri veriyorum kendimde iciyorumAyyy canim yaa kiyamamverdinmi incirden?kuru kayisi denedinmi hic o cok iyi geliyomus kabiza?
Kırmızı erik nasıl oluyorAbla bebekte nasıl olur bilmem de kırmızı erik yada elma rendesi iyi geliyor büyüklerde...
Bu bilgiden daha önce haberim olsaydı bugün pazara bakarım.ben bu eriği çok severim.hafta sonu bulmaya calisayim
ben kime dediysem bunu ii geldiğini söyledi, inşallah senin bebişede şifa olur.Bu bilgiden daha önce haberim olsaydı bugün pazara bakarım.ben bu eriği çok severim.hafta sonu bulmaya calisayim
Sirinim hosaf seklinde degilde o kuru kayisiyi bi gece suda beklet suyunu icir bakalim oyle dene birde..erikte iyi fikir aslinda..Bu bilgiden daha önce haberim olsaydı bugün pazara bakarım.ben bu eriği çok severim.hafta sonu bulmaya calisayim
yani kesimlikle büyükler bile 1 tane taş çatlasın iki tane yiyordu ama siz yine dikkat edinYanliz sirinim erigin dozunu fazla kacirma sonucta bebek bisey olmasin sonra aman diyim dikkat et..