GURBETCiLER DURAGI:)

ahanda yetistimmm kizlarr anacim ne cok ozleyenim varmis yaaabende sizi cok ozledimmm canlarimmmne habersiniz bakim

kizlar yilin okuzu ve kalasi odul torenine ben dee geliyoommaliyom altin sapimi yakalarina takacam bide bide o gormeyen gozlerine pembe gozluk takacamee tabi gelmisken bide temiz bir dayak cekmem lazim icim rahat etmezzizin veriyonuzmuu gizzz

Selaaammmm nanem limonum neredesin napiyon bu ara dalmiyon bizim oralara:)
Vayy selam lingenim guzelim vallaa dala dala bi hal oldum size sira gelmedi bir turlu haklisin pardonnasilsin bakalim:)kiz odun okuz kalas ne arasan odul toreni var yilin okuzunu sececez altin ayilarini alacaklarsende gelsene eksik kalma

kizlar yilin okuzu ve kalasi odul torenine ben dee geliyoommaliyom altin sapimi yakalarina takacam bide bide o gormeyen gozlerine pembe gozluk takacamee tabi gelmisken bide temiz bir dayak cekmem lazim icim rahat etmezzizin veriyonuzmuu gizzz
Abla izin ne demek eti de senin kemigi de senin benimkinin, hadi bakalım beni göremeyecegim kadar bir daha yanına gider arayıp sorarmiyim onu odun , öküz yaaa

Abla şu an çok kızgın olduğumdan öküz diyorum da odun ve kalasi tanışan benimki odun kalas yani, yeni çıktı bu ozelligi
Istee o sebepten diyom ya gel diyene kadar juri olursa o kadar iyi olurbizim kizlarin smileyy le reyhan var onlarin okuzleri bi ayara sokmak lazim diyom sevabina sende bi el at
Benimki de benim ruh öküzüm
Ondan diyom ya ben öküzü gözünden tanırım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…