-
- Konu Sahibi naneelimoonn
Canim oluruna birak bencede beklentiye fazla girme hayal kirikligina ugrayabilirsin.. kaçan kovalanir unutma.. birak o koşsun senin pesinden o beklesin senden msj.. tam olarak konuyu bilmiyorum ama, abla tavsiyesi aşk meşk hepsi gecer. Sen oku meslek sahibi ol ayaklarinin ustunde dur. Ilerde kocana muhtac olma.. ayy annem gibi konustumAblalar , ben eve geldiğimden beri bir odundan diyeceğim az gelecek bir kalastan mesaj atmasını bekliyorum... O telefona bugün ne mesajlar geldi ama bir kalastan cevap gelmedi... Biraz önce ıslık sesi geldi yine (mesaj sesim) annem beklediğin cevap geldi heralde diyor ama ben kalasların konuşabileceğini düşünmüyorum, fazla beklentiye girmemek lazım heralde... Adam deney yapıyor, deneyin adı da reyhanı çileden çıkarma noktası, reyhan şu an masum, reyhan şu an herşeyi alltan alıyor, reyhan sakin, reyhan herşey güzel olsun diye bekliyor, reyhan üzülüyor, reyhan gibi olmayınayy kafayı yedirtti bana yaaaa
Tatlim yaa ins... allah buyuk ins rabbimin izniyle olcak boyle seyler duydukca bende umutlaniyorum sagolun... canlarim benimmAbla konuyu değiştirmek istemişsin ama ciddi benim bile içim umut dolu sizin adınıza, varya öyle bir zaman gelecek ki sen 2. 3. çocuğunu kucağına almış burada başka kişilere umut veriyor olacaksın :) sende buna tüm yüreğinle inan ablam :)
Abla, zaten onun bilincindeyim, ilk amacım meslek sahibi olmak ama bu bahsettiğim kişi zaten benim hocam.. Beni akademik kariyer yapma fikrine iyice ısındırtan, okulda çalışma yapmama fırsat veren kişi o zaten, han, onu görmeyip yoluma devam etme şansım yok, illa yolum ona çıkıyor, o anlamda yani,, Yanlış anlaşılmak tanınmak istemem :)Canim oluruna birak bencede beklentiye fazla girme hayal kirikligina ugrayabilirsin.. kaçan kovalanir unutma.. birak o koşsun senin pesinden o beklesin senden msj.. tam olarak konuyu bilmiyorum ama, abla tavsiyesi aşk meşk hepsi gecer. Sen oku meslek sahibi ol ayaklarinin ustunde dur. Ilerde kocana muhtac olma.. ayy annem gibi konustum
Yok guzelim yanlis anlamadim konuyu tam olarak bilmedigim icin.. biraz okudugum kadariyla karisik bi durum adı yok yani anladigim kadariyla, sana ne git diyo nede kal... sende hoslaniyorsun sanirim cocuktan anladigima gore...Abla, zaten onun bilincindeyim, ilk amacım meslek sahibi olmak ama bu bahsettiğim kişi zaten benim hocam.. Beni akademik kariyer yapma fikrine iyice ısındırtan, okulda çalışma yapmama fırsat veren kişi o zaten, han, onu görmeyip yoluma devam etme şansım yok, illa yolum ona çıkıyor, o anlamda yani,, Yanlış anlaşılmak tanınmak istemem :)
aynen öyle abla, kalıyorum umursamıyor gitmeye kalkıyorum kalmam için herşeyi yapıyor sanki, hoşlanmak doğru kelime, vazgeçmek istiyorumvazgeçemiyorum, güven veriyor bana, ailem dışında bir tek onun yanonda gözlerimi kapatabilirim, o derecede güven veriyor bana, sonra bakıyorum güzel ev,yor insanı, güzel sahipleniyor, anlayacağın vazgeçemiyorum abla, bu benim kendi kuruntum dedim isabet oldu yanımda birkaç kişiyi gördü, çocukları dövecekti nerdeyse, öyle terslemeler, ters ters bakmalar, okulda bir çocuk çok canımı sıktı aynı şekilde ona da öyle davrandı, sonra sırf tepkisini ölçeyim diye şöyle taşlı tuşlu bir yüzük tattım öyle gittim yanına, görmez dikkat etmez ssandım, arkadaşlarımın içinde kim taktı o yüzüğü, kim o çocuk..... diye sordu ? şte böyle abla, ben okula başladım bununla karşılaştım, aradan sene gibi bir zaman geçti bana yükseklisans ve doktora teklif etti, benimle çalışmak istermisin diye sordu, bırakamıyorum abla, sırtımı dönüp uzaklaşamıyorum...Yok guzelim yanlis anlamadim konuyu tam olarak bilmedigim icin.. biraz okudugum kadariyla karisik bi durum adı yok yani anladigim kadariyla, sana ne git diyo nede kal... sende hoslaniyorsun sanirim cocuktan anladigima gore...
Hmm gercekten cok karisik canm ya, davranislarina gore seni seviyo bence. Seven bi erkegin tepkileri bunlar sana niye acik acik soylemiyo onu anlamadim cekiniyomu senden acaba, yada ogrenci ogretmen iliskisine etraftan pek hoş bakilmaz bizim oralarda ondanmi cekiniyo acaba, yada yaş farkindan dolayimi acilamiyor anlamadim gitti valla. Sen hic acilmayi dusundunmuaynen öyle abla, kalıyorum umursamıyor gitmeye kalkıyorum kalmam için herşeyi yapıyor sanki, hoşlanmak doğru kelime, vazgeçmek istiyorumvazgeçemiyorum, güven veriyor bana, ailem dışında bir tek onun yanonda gözlerimi kapatabilirim, o derecede güven veriyor bana, sonra bakıyorum güzel ev,yor insanı, güzel sahipleniyor, anlayacağın vazgeçemiyorum abla, bu benim kendi kuruntum dedim isabet oldu yanımda birkaç kişiyi gördü, çocukları dövecekti nerdeyse, öyle terslemeler, ters ters bakmalar, okulda bir çocuk çok canımı sıktı aynı şekilde ona da öyle davrandı, sonra sırf tepkisini ölçeyim diye şöyle taşlı tuşlu bir yüzük tattım öyle gittim yanına, görmez dikkat etmez ssandım, arkadaşlarımın içinde kim taktı o yüzüğü, kim o çocuk..... diye sordu ? şte böyle abla, ben okula başladım bununla karşılaştım, aradan sene gibi bir zaman geçti bana yükseklisans ve doktora teklif etti, benimle çalışmak istermisin diye sordu, bırakamıyorum abla, sırtımı dönüp uzaklaşamıyorum...
Onunla ilk kez özel bir sorunumu paylaştığım da laf arasında aileleri tanistiralim bir gün dedi, benim 92 li sevgilim oldu dedi, en açık olduğu zamanlar onlardi, aramızda 10 yaş var ama o küçük gösteriyor.. ben göze alamıyorum abla, o beni normal seviyorsa birdaha yüzüne bakamam onun, o da yanasamiyor , bir kere farklı bir sorun olmuştu ve ben ona eğer bu söylediğimi benim iyiliğin için bile olsa birisiyle paylasirsaniz okulu bırakırım, bir daha gelmem dedim, belki de diyorum okulu bitirmemden çekiniyor, geçen lerde yanına gittigimde benim derslerle ilgili plan yapmış bana onu anlatiyordu, oturmuş hangi dersi alıp hangi dersi almayayim onu hesaplamis,... Ayy abla başını şisirdim gece geceHmm gercekten cok karisik canm ya, davranislarina gore seni seviyo bence. Seven bi erkegin tepkileri bunlar sana niye acik acik soylemiyo onu anlamadim cekiniyomu senden acaba, yada ogrenci ogretmen iliskisine etraftan pek hoş bakilmaz bizim oralarda ondanmi cekiniyo acaba, yada yaş farkindan dolayimi acilamiyor anlamadim gitti valla. Sen hic acilmayi dusundunmu
Yok canm olurmu dertlesiyoruz şurda :) acaba tum cesaretini toplayip hergun ölmektense birgun ölurum tam ölurum deyip acik acik duygularini anlatsan olmazmi ilk adimi sen at nolcak. Bu belliki acilmiycak sana...sende hep ikilem arasinda kalcan.. Hem kafan rahatlar ona gore kendine bi yol cizersin, eger kardesce sahiplenmeyse bu (bana gore degil) ona gore davranirsin bundan sonra diye dusunuyorum.Onunla ilk kez özel bir sorunumu paylaştığım da laf arasında aileleri tanistiralim bir gün dedi, benim 92 li sevgilim oldu dedi, en açık olduğu zamanlar onlardi, aramızda 10 yaş var ama o küçük gösteriyor.. ben göze alamıyorum abla, o beni normal seviyorsa birdaha yüzüne bakamam onun, o da yanasamiyor , bir kere farklı bir sorun olmuştu ve ben ona eğer bu söylediğimi benim iyiliğin için bile olsa birisiyle paylasirsaniz okulu bırakırım, bir daha gelmem dedim, belki de diyorum okulu bitirmemden çekiniyor, geçen lerde yanına gittigimde benim derslerle ilgili plan yapmış bana onu anlatiyordu, oturmuş hangi dersi alıp hangi dersi almayayim onu hesaplamis,... Ayy abla başını şisirdim gece gece
Abla ben duygularımı aramam, onu tamamen kaybedebilirim, yüksek lisansı kaybedebilirim bunu yapamam çünkü ailem yüksek lisans yapmamı çok istiyor, ya o açılır y ada bu iş bir şekilde biter, bizde şimdilik başka bir yol yokYok canm olurmu dertlesiyoruz şurda :) acaba tum cesaretini toplayip hergun ölmektense birgun ölurum tam ölurum deyip acik acik duygularini anlatsan olmazmi ilk adimi sen at nolcak. Bu belliki acilmiycak sana...sende hep ikilem arasinda kalcan.. Hem kafan rahatlar ona gore kendine bi yol cizersin, eger kardesce sahiplenmeyse bu (bana gore degil) ona gore davranirsin bundan sonra diye dusunuyorum.
Gunaydiiingünaydın kızçeler
KIZ O,NE OLACAK SENLE BENİM HALİMKendimi gördüm sanki
Ablaaaa valla issiz ormanda yalnız kalmış gibi hissediyoz kendimizi nirelerdesiniz ??
ön sıradan yerimi alayım yardımcı öküz rolüde varmı canım altın ayılarını verelimsmileyy bu aksam yılın kalasi ödül töreni var, hepinizi beklerim
Olmaz mı canım olmaz mı, ödülünü kap gelön sıradan yerimi alayım yardımcı öküz rolüde varmı canım altın ayılarını verelim