GURBETCiLER DURAGI:)

kizlar yilin okuzu ve kalasi odul torenine ben dee geliyoomm:KK53:aliyom altin sapimi :KK70:yakalarina takacam bide bide o gormeyen gozlerine pembe gozluk takacam:KK37:ee tabi gelmisken bide temiz bir dayak cekmem lazim icim rahat etmezz:KK70:izin veriyonuzmuu gizzz:KK45:

Selaaammmm nanem limonum neredesin napiyon bu ara dalmiyon bizim oralara:)
Vayy selam lingenim guzelim :21:vallaa dala dala bi hal oldum :KK70:size sira gelmedi bir turlu haklisin pardon:KK22:nasilsin bakalim:)kiz odun okuz kalas ne arasan :KK53:odul toreni var yilin okuzunu sececez altin ayilarini alacaklar:KK70:sende gelsene eksik kalma:KK53:

Screenshot_2016-02-03-19-52-23-1.png

kizlar yilin okuzu ve kalasi odul torenine ben dee geliyoomm:KK53:aliyom altin sapimi :KK70:yakalarina takacam bide bide o gormeyen gozlerine pembe gozluk takacam:KK37:ee tabi gelmisken bide temiz bir dayak cekmem lazim icim rahat etmezz:KK70:izin veriyonuzmuu gizzz:KK45:
Abla izin ne demek eti de senin kemigi de senin benimkinin, hadi bakalım beni göremeyecegim kadar bir daha yanına gider arayıp sorarmiyim onu odun , öküz yaaa

Abla şu an çok kızgın olduğumdan öküz diyorum da odun ve kalasi tanışan benimki odun kalas yani, yeni çıktı bu ozelligi
Istee o sebepten diyom ya gel diye:KK70:ne kadar juri olursa o kadar iyi olur:KK53:bizim kizlarin smileyy le reyhan var onlarin okuzleri bi ayara sokmak lazim diyom sevabina sende bi el at:KK70:
Benimki de benim ruh öküzüm:KK53:
Ondan diyom ya ben öküzü gözünden tanırım diye:KK70:

X