- Konu Sahibi naneelimoonn
Bugun disarda islerim vardi kizlar yeni geldim eve.. nanecim sen nerelerdesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee sirinim ne ararsan varask entrika dallas arada bide gun yapiyoz sen neler yapiyon kuzum hec gorusemedikSelam hanımlar burası gurbetçiler durağından ev hanimlari durağı olmus
Hosgeldin tatlim nasilsin...geliriz kiz caya yaninada tatlialirimMerhabalar, ben almanyadan. Evet cok skldim. Caya gelin yaaa anlatirim, dert cok
Vayy selam lingenim guzelim vallaa dala dala bi hal oldum size sira gelmedi bir turlu haklisin pardonnasilsin bakalim:)kiz odun okuz kalas ne arasan odul toreni var yilin okuzunu sececez altin ayilarini alacaklarsende gelsene eksik kalmaSelaaammmm nanem limonum neredesin napiyon bu ara dalmiyon bizim oralara:)
Aaaa nerde hemen geleyim ben öküzü gözünden tanirimVayy selam lingenim guzelim vallaa dala dala bi hal oldum size sira gelmedi bir turlu haklisin pardonnasilsin bakalim:)kiz odun okuz kalas ne arasan odul toreni var yilin okuzunu sececez altin ayilarini alacaklarsende gelsene eksik kalma
Burdayim kuzum valla bende hic firsatim olmadi geleyimtemizlik yaptim canim cikti anam sen nasilsin gittinmi kolejeBugun disarda islerim vardi kizlar yeni geldim eve.. nanecim sen nerelerdesin
Istee o sebepten diyom ya gel diyene kadar juri olursa o kadar iyi olurbizim kizlarin smileyy le reyhan var onlarin okuzleri bi ayara sokmak lazim diyom sevabina sende bi el atAaaa nerde hemen geleyim ben öküzü gözünden tanirim
Abla izin ne demek eti de senin kemigi de senin benimkinin, hadi bakalım beni göremeyecegim kadar bir daha yanına gider arayıp sorarmiyim onu odun , öküz yaaakizlar yilin okuzu ve kalasi odul torenine ben dee geliyoommaliyom altin sapimi yakalarina takacam bide bide o gormeyen gozlerine pembe gozluk takacamee tabi gelmisken bide temiz bir dayak cekmem lazim icim rahat etmezzizin veriyonuzmuu gizzz
Ahahahah ahah benimki bu törene bile geç kalır :/
Abla şu an çok kızgın olduğumdan öküz diyorum da odun ve kalasi tanışan benimki odun kalas yani, yeni çıktı bu ozelligiAaaa nerde hemen geleyim ben öküzü gözünden tanirim
Abla bizim bu iş olursa nikah şahidi siz olursunuzIstee o sebepten diyom ya gel diyene kadar juri olursa o kadar iyi olurbizim kizlarin smileyy le reyhan var onlarin okuzleri bi ayara sokmak lazim diyom sevabina sende bi el at
Abla şu an çok kızgın olduğumdan öküz diyorum da odun ve kalasi tanışan benimki odun kalas yani, yeni çıktı bu ozelligi
Benimki de benim ruh öküzümIstee o sebepten diyom ya gel diyene kadar juri olursa o kadar iyi olurbizim kizlarin smileyy le reyhan var onlarin okuzleri bi ayara sokmak lazim diyom sevabina sende bi el at
Abla benimki benim gözümü açtı şimdide kenara kaçtı, alın altın oklavalarinizi gelin odulden sonra kutlama yaparızBenimki de benim ruh öküzüm
Ondan diyom ya ben öküzü gözünden tanırım diye