- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #2.561
Neyin tarifini istiyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkaten :)Geldim geldim. Anacim ogluma tatli yediriyodum. Beynimiz donecek yakinda neyi nereye yazdigimizi unutup sacma sapan yerlerde yazacaz
Aa bilemedim miSen yay olabilirsin mesela:)
Ana bende kovayim kizAa bilemedim mi
Kova ben
Ne zaman doğum günün :)Ana bende kovayim kiz
26 ocak senin?Ne zaman doğum günün :)
Aklima geldiydi kova ammaneyse benim oglusumda kova kiz sevdim seni:)Aa bilemedim mi
Kova ben
Sende mi leylaahele niye kanim bu kiza isiniyor diyodumAna bende kovayim kiz
Hosgeldin kuzummcay var ne istersen varbiri çay dedi geldim
Misafirin kim kiz:)))Börek tarifi.tuzlu kurabiyeler hep aynı zaten
Bide şöyle şekilli bi tatlı kurabiye yapabiliymiyim diye dusunuyorum
Borekmi. Degisik sekilli bi borek biliyomda nasil tarif edilir onu bilmiyom. Cicek kurabiye var bide ama cok ugrastitiyo beBörek tarifi.tuzlu kurabiyeler hep aynı zaten
Bide şöyle şekilli bi tatlı kurabiye yapabiliymiyim diye dusunuyorum
Kocisimin arkadaşları.toplamda 12-13 kişi oluyoruzMisafirin kim kiz:)))
Orta uğraştıran bisey olsun.Borekmi. Degisik sekilli bi borek biliyomda nasil tarif edilir onu bilmiyom. Cicek kurabiye var bide ama cok ugrastitiyo be
Amannn yapsin bir gul boregi tamamdir:)yanina bi yaprak sarma ohhh salata cesitleri var onlardan bide tatli miss miss:))))Borekmi. Degisik sekilli bi borek biliyomda nasil tarif edilir onu bilmiyom. Cicek kurabiye var bide ama cok ugrastitiyo be
Ben pohaca borek tatlı ve tuzlu kurabiye yaprak sarma ve bide salata dusunuyordum.tatlı kurabiye yerine krk gibi biseyden yapabilirimAmannn yapsin bir gul boregi tamamdir:)yanina bi yaprak sarma ohhh salata cesitleri var onlardan bide tatli miss miss:))))
Diger karilar cok sey yapmis ondan buda oyle cok yapmak istiyo.Amannn yapsin bir gul boregi tamamdir:)yanina bi yaprak sarma ohhh salata cesitleri var onlardan bide tatli miss miss:))))
Aglayan pasta yapacaktin yaBen pohaca borek tatlı ve tuzlu kurabiye yaprak sarma ve bide salata dusunuyordum.tatlı kurabiye yerine krk gibi biseyden yapabilirim
Ya ama yapılmaz ki bu yaa diyetteyim nasil yicem